Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Pers en media

Contactgegevens pers

Telefoon: 088 6 888 888
E-mail: directiesecretariaat@pharmapartners.nl

Boilerplate PharmaPartners

PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al 39 jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. Deze worden toegepast in circa 280 multidisciplinaire samenwerkingsverbanden door zo’n 1.300 apotheken, 2.700 huisartsen en 80 gezondheidscentra. Samen verlenen zij zorg aan ongeveer 9,5 miljoen Nederlanders.

PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Alle TSS-bedrijven zijn gespecialiseerde bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector, ‘verticale markt software’. De klanten van TSS en de afzonderlijke TSS-bedrijven profiteren optimaal van de wisselwerking tussen inhoudelijke focus en innovatieve software. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, financiële dienstverlening, retail en de juridische dienstverlening.

TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc., de wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. De belangrijkste strategie van Constellation is het verwerven, beheren en bouwen van vertical market software bedrijven. In het algemeen bieden deze bedrijven bedrijfskritische softwareproducten die aansluiten bij de specifieke behoeften van klanten in verticale markten.

Voor meer informatie bezoek:
http://www.pharmapartners.nl/over-ons/pharmapartners 
http://www.totalspecificsolutions.com
http://www.csisoftware.com/