Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Installatiepartners

Onze klanten kiezen zelf een leverancier voor de lokale hardware en het netwerk in de praktijk of apotheek. Daarmee maken zij afspraken over de dienstverlening. De installatiepartner moet ervoor zorgen dat de hiervoor benodigde kennis en ervaring op het vereiste niveau is en blijft.

Overzicht installatiepartners

Wij adviseren u dringend om voor een installatiepartner te kiezen die al geruime tijd in het zorgveld werkzaam is en veel ervaring heeft met de automatiseringen van klanten van PharmaPartners. 

Bekijk de bij ons bekende installatiepartijen

 

Wilt u zeker zijn van uw keuze? Kies dan een gecertificeerde partner.

Gecertificeerd installatiepartner

PharmaPartners heeft een partnerprogramma ontwikkeld voor installatiepartijen. Installatiepartijen die voldoen aan een set van kwaliteitseisen ontvangen een certificaat. Hiermee zijn zij een PharmaPartners Gecertificeerde Installatiepartner.

Het certificaat staat garant voor de kwaliteit van installatiewerk en de nauwe samenwerking met PharmaPartners. Hieronder vindt u een overzicht van de gecertificeerde installatiepartners:  

De gecertificeerde installatiepartners kunt u herkennen aan onderstaand logo:

Logo gecertificeerde installatiepartner

Providers

Inmiddels zijn er meerdere providers die een koppeling hebben in ons datacenter. Sommigen van hen zijn eveneens installatiepartner. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de desbetreffende provider.