Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Total Specific Solutions - alle zorg-IT onder één dak

PharmaPartners en HI-Systems zijn werkmaatschappijen van Total Specific Solutions (TSS). Met ruim 1800 ervaren, gespecialiseerde medewerkers realiseert TSS IT-oplossingen voor kennisintensieve vraagstukken. Voor nu, maar ook voor straks. Alle TSS-bedrijven hebben een focus op een specifieke expertise of marktsector.

De brug tussen eerste en tweede lijn

Met PharmaPartners in de eerste lijn en PinkRoccade Healthcare in de tweede lijn kan TSS snel inspelen op ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Innovatieve IT is een voorwaarde om de zorg in de toekomst goed, bereikbaar en betaalbaar te houden. PharmaPartners en PinkRoccade Healthcare slaan een brug tussen de eerste en de tweede lijn, bijvoorbeeld bij de invulling van de Richtlijn Overdracht van Medicatiegegevens.

Communicatie met de patiënt

eHealth en nieuwe vormen van communicatie dragen bij aan een betere bereikbaarheid van zorgverleners en meer zelfregie van patiënten. PharmaPartners heeft met MijnGezondheid.net een goede basis voor de communicatie tussen patiënt, huisarts en apotheek. PinkRoccade Healthcare biedt met MyHealthOnline een oplossing voor de tweede lijn. Samen kunnen we de patiënt meer inzicht en controle geven over zijn eigen gezondheid.

De TSS-bedrijven zijn: Everest, KZA, PharmaPartners, PinkRoccade Local Government, PinkRoccade Healthcare, TASS en Yonder.