Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Onze kernwaarden TOV

Ruim 200 medewerkers binnen PharmaPartners en 1800 binnen Total Specific Solutions denken en werken volgens gezamenlijke kernwaarden.

Toegewijd

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding laat zien dat wij ons op een duurzame wijze verbinden met onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel. Deze 'whatever it takes'- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met 'best in class'-oplossingen voor de klant.

Ondernemend

Onze grote betrokkenheid bij de klant en bij de wereld waarbinnen onze klant opereert, maakt dat we oplossingen ontwikkelen voor nu, maar ook voor straks. We geven antwoord op (nog) niet-gestelde vragen. Zijn pro-actief, nemen initiatief en onderscheiden ons op basis van kennis en resultaten. Het ondernemerschap kenmerkt zich verder door een relatiegerichte houding, doorzettingsvermogen en pragmatisme.

Vooruitstrevend

We weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. Kennis zien we als de basis voor toekomstig succes. Daarom houden we ons vizier gericht op de toekomst en zijn we altijd voorbereid op 'the next big thing'. Zo helpen we onze klanten bij hun ambities om in te spelen op de wensen en behoeften van hun klanten.