Aanmeldzuil

Minder administratieve last voor assistenten!
Nu Medicom een koppeling heeft met de aanmeldzuil in huisartsenpraktijken wordt de administratieve last voor assistenten aanzienlijk verminderd. In plaats van kostbare tijd te besteden aan het handmatig aanmelden van elke patiënt, het doorverwijzen naar de juiste wachtkamer én eventuele taalproblemen, kunnen assistenten zich nu meer op andere taken richten. Dit bevordert de productiviteit en efficiëntie in de praktijk.

Wat betekent de aanmeldzuil voor de patiënt in de praktijk

Voor patiënten biedt de Aanmeldzuil meer privacy. In plaats van in een volle wachtkamer zijn of haar voornaam, achternaam en geboortedatum te moeten doorgeven aan de assistent, kan de patiënt deze gegevens zelf intypen op de Aanmeldzuil dankzij de koppeling met Medicom. Dit zorgt voor een gevoel van controle en vertrouwelijkheid.

Daarnaast is er bij de aanmeldzuil ook een optie om een taal te selecteren. Dit kan eventuele onduidelijkheden bij de balie wegnemen.

Medicom kan gekoppeld worden aan een aanmeldzuil. Onze partners bieden een totaaloplossing waarbij de aanmeldsoftware, aanmeldzuil en de koppeling met Medicom inbegrepen zijn. Zo wordt u geheel ontzorgt.

Inzicht in Patiëntstromen

Ook geeft de Aanmeldzuil extra inzicht in de patiëntenstromen. Praktijkmanagers kunnen deze gegevens analyseren en trends identificeren, zoals piekmomenten in de aanmeldingen of mogelijke knelpunten in de wachttijden. Met deze informatie kunnen praktijkprocessen beter gestroomlijnd worden en de dienstverlening verder geoptimaliseerd. Dit leidt tot een betere planning en een efficiëntere toewijzing van middelen, waardoor de algehele patiëntervaring wordt verbeterd.

Automatisch registreren

Een ander voordeel voor de assistent is dat er geen tijd meer besteed hoeft te worden aan het doorsturen van de patiënt naar de juiste wachtkamer. De Aanmeldzuil kan gegevens, zoals de reden van het bezoek en eventuele voorkeuren, automatisch registreren en de patiënt direct naar de juiste wachtkamer of specialist doorverwijzen. Dit vermindert het risico op verwarring en vertragingen. Lange rijen voor de balie van de assistent zijn dan verleden tijd.

Kortom, de koppeling tussen Medicom en de Aanmeldzuil biedt een win-winsituatie voor zowel praktijkmedewerkers als patiënten. Het verhoogt de efficiëntie van de praktijk, verbetert de patiëntervaring en geeft waardevol inzicht in de stroom van patiënten. Door het automatiseren van het aanmeldproces kunnen assistenten zich concentreren op hun kerntaken en de zorg verlenen die patiënten verdienen.

  • Meer privacy voor de patiënt
  • Geen wachtrijen voor de balie van de assistent
  • Minder kans op verwarring en vertraging bij de patiënt
  • Minder onnodige wandelingen naar de wachtkamer voor de huisarts
Onze partners
Medicom kan gekoppeld worden aan een aanmeldzuil. Er wordt een totaaloplossing geleverd waarbij de aanmeldsoftware, aanmeldzuil en de koppeling met Medicom inbegrepen zitten. PharmaPartners biedt de hardware dan ook niet zelf aan. In plaats daarvan zijn wij in zee gegaan met verschillende aanbieders, namelijk:

 

eValue8 ontwikkelt al ruim 20 jaar oplossingen op het gebied van beeldschermcommunicatie. Het merk Wachtkamerschermen® richt zich speciaal op de zorg en via dit merk worden narrowcasting, volgnummer- en aanmeldsystemen aangeboden.

Het aanmeldsysteem van Wachtkamerschermen® kenmerkt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit en gemak. Omdat wij privacy en informatiebeveiliging erg belangrijk vinden, hebben wij het ISO27001 certificaat. Daarmee voldoen onze producten, zoals het aanmeldsysteem, aan de strengste eisen.

Bij het aanmeldsysteem kunt u kiezen uit meerdere typen aanmeldzuilen die u kunt kopen of huren. Daarnaast bevat ons aanmeldsysteem extra functionaliteiten zoals het genereren van volgnummers voor bijvoorbeeld bloedprikken of inloopspreekuren. Ook is het mogelijk om aanvullende diensten toe te voegen zoals ‘urine inleveren’.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om een aanvraag te doen

Meer informatie

 


Zorgstand is dé zelfservice en hospitality oplossing voor de eerstelijnszorg. De fraaie, slanke en strak afgewerkte zuil komt met een ruim aanbod aan functies en gemakken voor zowel het beheer als het gebruik ervan. Daardoor is Zorgstand op verschillende omgevingen optimaal inzetbaar als een digitale welkomstbalie of assistent. In elke taal, in elke lay-out en afgestemd op elk moment van de dag.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om een aanvraag te doen

Meer informatie

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de Aanmeldzuil? Dan kunt u deze stellen via onderstaande contactgegevens.

Download ""