Producten blokken

Automatisering

Een goed informatiesysteem is veel meer dan de elektronische vervanger van de groene kaart. Slimme software en vooruitdenkende algoritmes maken het werk in de apotheek en huisartsenpraktijk makkelijker en leuker. Van digitalisering zetten wij daarom de stap naar verdere automatisering van zorgprocessen. Oftewel: de computer neemt vervelende, tijdrovende administratieve taken over, zodat er meer ruimte vrij komt voor de persoonlijke patiëntenzorg.

Apotheken kunnen al volledig digitaal werken met hulp van onze modules Digitaal Recept en Digitaal Factureren. Voor nóg betere ondersteuning gaan we geavanceerde intelligentie toevoegen aan onze ICT. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een automatische geneesmiddelenkeuze. Daarmee kan de apotheek het aantal stappen voor productkeuze halveren en dus tijd besparen.

In de huisartsenpraktijk helpt de elektronische richtlijnondersteuning MedicomSmart de huisarts en POH met het toepassen van de juiste behandeling.  Zo draagt PharmaPartners bij aan een moderne, soepele werkwijze en betere kwaliteit van zorg.

Download ""