MedGemak één app voor contact met huisarts en apotheek

eHealth

Eén digitale toegangspoort voor gezondheid en zorg

Samen beslissen, eigen regie, persoonsgerichte zorg. Als zorgverlener kiest u hier uw eigen weg in, al dan niet in samenwerking met een zorggroep. Feit is dat steeds meer mensen een actieve rol nemen in hun eigen gezondheid en zorg. En dat zij daarbij digitale ondersteuning verwachten. Net zoals zij dat gewend zijn bij de bank, verzekeraar of reisorganisatie. De overheid stimuleert dit, bijvoorbeeld door wettelijk te regelen dat patiënten hun medisch dossier elektronisch mogen inzien. Met de inzet van e-health faciliteert u een grotere betrokkenheid van uw patiënten. Tegelijkertijd biedt het kansen om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.

Producten
Hét portaal voor online communicatie met uw patiënten

Met het patiëntenportaal MijnGezondheid.net legt u een stevige basis voor eHealth in uw apotheek of praktijk. Uw patiënten krijgen toegang tot hun actuele medische- en medicatiegegevens, tools om makkelijk met u in contact te komen en betrouwbare informatie over geneesmiddelen en aandoeningen. Zo krijgen zij meer grip op hun gezondheid en kunt u de druk op de praktijk of de apotheek verlichten.

Nog toegankelijker met MedGemak

De patiëntenapp MedGemak is sinds juli 2018 beschikbaar voor de apotheek en sinds december 2018 beschikbaar voor de huisartsenpraktijk. Met de app MedGemak krijgen gebruikers van het patiëntenportaal MijnGezondheid.net een extra en vooral laagdrempelige mogelijkheid om hun zorgzaken te regelen. Via hun smartphone, waar en wanneer zij dat willen.

Professional Services eHealth

Bent u benieuwd hoe eHealth binnen uw praktijk kan worden geoptimaliseerd of bent u op zoek naar een oplossing voor uw specifieke situatie omtrent eHealth?

Download ""