Huisartsenzorg-stethoscoop

Huisartsenzorg

De perfecte balans tussen patiëntenzorg en ondernemen

We worden ouder, we leven langer en doen dat het liefst in onze vertrouwde woning. Daar hebben we wel goede huisartsenzorg bij nodig, want ouderdom komt met gebreken. Als huisarts houdt u het overzicht. U begeleidt uw patiënten op hun route door de zorg en werkt samen met zorgverleners binnen en buiten de huisartsenpraktijk, het sociaal domein en mantelzorg. Vanuit een persoonsgerichte benadering zoekt u oplossingen voor de specifieke vragen van individuele patiënten binnen de huisartsenzorg. Met ICT helpen wij u om uw rol goed in te vullen én tijd over te houden voor zinnige, zuinige en patiëntgerichte huisartsenzorg.

Producten
Hapicom: Complete zorginformatie op de huisartsenpost met Hapicom

Steeds meer Nederlanders doen een beroep op de huisartsenpost. Goede samenwerking in de regio en gestroomlijnde processen op de huisartsenpost helpen om de toenemende werkdruk het hoofd te bieden. Hapicom faciliteert dat en brengt veilige 24-uurszorg binnen handbereik.

Medicom: uw basis voor samenwerking in persoonsgerichte zorg

Het huisartsenvak ontwikkelt zich razendsnel en de werkdruk is hoog. U onderneemt en u werkt samen met één doel voor ogen: de beste zorg voor uw patiënten. Ons Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom helpt u daarbij.

Download ""