De-perfecte-balans-tussen-zorg-en-ondernemen

Huisartsenzorg

Terug
De perfecte balans tussen patiëntenzorg en ondernemen
We worden ouder, we leven langer en doen dat het liefst in onze vertrouwde woning. Daar hebben we wel goede huisartsenzorg bij nodig, want ouderdom komt met gebreken.

Als huisarts houdt u het overzicht. U begeleidt uw patiënten op hun route door de zorg en werkt samen met zorgverleners binnen en buiten de huisartsenpraktijk, het sociaal domein en mantelzorg. Vanuit een persoonsgerichte benadering zoekt u oplossingen voor de specifieke vragen van individuele patiënten binnen de huisartsenzorg.

Tegelijkertijd zoekt u naar mogelijkheden om de algemene gezondheid van de mensen in de wijk te verbeteren. Maar de druk op de huisartsenpraktijk neemt toe. Het praktijkteam verwelkomt steeds meer disciplines en u wordt steeds meer zorgmanager. Met ICT helpen wij u om het ondernemerschap goed in te vullen én tijd over te houden voor zinnige, zuinige en patiëntgerichte huisartsenzorg.

Samen in gesprek?

Meer weten over de mogelijkheden van Huisartsenzorg & ICT binnen uw praktijk of regio? Neem contact met ons op en we gaan graag samen in gesprek.

  • Tijd overhouden voor zinnige, zuinige en patiëntgerichte zorg

  • De perfecte balans tussen patiëntenzorg en ondernemen

  • De nieuwe rol van de huisarts als zorgmanager optimaal ingevuld

Oplossingen voorhuisartsenzorg
pharmapartners-integrale-eerstelijnszorg-ict-voor-het-hele-gezin
Data Delivery & Business Intelligence

De rol van big data in de gezondheidszorg wordt steeds belangrijker en draagt bij aan de optimalisatie van de gezondheidszorg. Big data maakt het mogelijk om dienstverleners die de zorg vereenvoudigen te voeden, zodat de zorgverlener zich optimaal kan richten op het verlenen van zorg. Dit kan de zorgverlenerspraktijk zelf zijn, de zorggroep of ook een gespecialiseerde organisatie. Denk hierbij aan informatieverstrekking aan een toedienapplicatie, declaraties, keteninformatiesystemen, expertsystemen en eHealth-oplossingen. Daarnaast ontvangen diverse onderzoeksbureaus data waarmee zij de gezondheidszorg in Nederland kunnen analyseren.

PharmaPartners-verbindt-voor-verbetering
E-health

Samen beslissen, eigen regie, persoonsgerichte zorg. Als zorgverlener kiest u hier uw eigen weg in, al dan niet in samenwerking met een zorggroep. Feit is dat steeds meer mensen een actieve rol nemen in hun eigen gezondheid en zorg. En dat zij daarbij digitale ondersteuning verwachten. Net zoals zij dat gewend zijn bij de bank, verzekeraar of reisorganisatie. De overheid stimuleert dit, bijvoorbeeld door wettelijk te regelen dat patiënten hun medisch dossier elektronisch mogen inzien. Met de inzet van e-health faciliteert u een grotere betrokkenheid van uw patiënten. Tegelijkertijd biedt het kansen om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden

PharmaPartners-innoveert-kijkt-vooruit-heeft-visie-op-ICT-en-eerstelijnszorg
Hapicom

Steeds meer Nederlanders doen een beroep op de huisartsenpost. Ook het aantal complexe zorgvragen neemt toe. Goede samenwerking in de regio en gestroomlijnde processen op de huisartsenpost helpen om de toenemende werkdruk het hoofd te bieden. Het Huisartsenpost Informatie Systeem (HAPIS) Hapicom faciliteert dat en brengt veilige 24-uurszorg binnen handbereik.

Verbindende-ICT-voor-eerstelijnszorgverleners-en-patiënten
Medicom

Het huisartsenvak ontwikkelt zich razendsnel en de werkdruk is hoog. U onderneemt en u werkt samen met één doel voor ogen: de beste zorg voor uw patiënten. Ons Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom helpt u daarbij. Natuurlijk kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige medische ondersteuning, altijd up-to-date en conform de laatste beroepsstandaarden. Administratieve taken zijn vergaand geautomatiseerd, zodat u tijd overhoudt voor zaken die ertoe doen. We verbinden u met zorgverleners binnen en buiten de praktijk én met de patiënt. Dat doen we altijd geïntegreerd: u werkt in Medicom en relevante informatie van anderen komt terug in uw huisartsdossier.

Verbindende-ICT-voor-eerstelijnszorgverleners-en-patiënten
Medicom voor de apotheekhoudende huisarts

Medicom met apotheekscherm is dé oplossing voor apotheekhoudende huisartsen die evenveel waarde hechten aan het leveren van veilige farmaceutische zorg als aan kwalitatief hoogwaardige medische zorg. De logistieke en zorginhoudelijke samenwerking tussen u en uw apothekersassistent wordt volledig ondersteund.

Samen-bouwen-aan-goede-ICT
MedicomSmart

MedicomSmart is een volledig in Medicom geïntegreerd expertsysteem, dat u ondersteunt tijdens uw praktijkvoering op momenten dat het echt nodig is. Uw voordeel: betere zorg met meer tijdefficiëntie. MedicomSmart omvat de volgende functionaliteiten: richtlijnondersteuning en casefinding.

Met-elkaar-de-beste-zorg-realiseren
Professional Services Huisartsenzorg

Wilt u meer efficiency in uw huisartsenpraktijk of bent u op zoek naar een oplossing voor uw specifieke situatie? Van advies tot implementatie en van de juiste oplossing tot gerichte trainingen: onze ervaren consultants helpen u graag verder om de beste zorg voor uw patiënten mogelijk te maken.

Download ""