Gezondheid-fit

Zorg in de regio

Samen werken aan duurzame zorg

Lokaal en regionaal werkt u als zorgverlener of bestuurder in de eerste lijn intensief samen om de regionale zorg duurzaam en persoonsgericht te organiseren. Over lijnen en domeinen heen en met de Quattro Aim-doelstellingen als uitgangspunt: het verbeteren van de ervaren kwaliteit van zorg, het verbeteren van de gezondheid van een populatie, het verlagen van de kosten en het realiseren van tevreden zorgprofessionals.

Producten
Hapicom: Complete zorginformatie op de huisartsenpost met Hapicom

Steeds meer Nederlanders doen een beroep op de huisartsenpost. Goede samenwerking in de regio en gestroomlijnde processen op de huisartsenpost helpen om de toenemende werkdruk het hoofd te bieden. Hapicom faciliteert dat en brengt veilige 24-uurszorg binnen handbereik.

Medicom: uw basis voor samenwerking in persoonsgerichte zorg

Het huisartsenvak ontwikkelt zich razendsnel en de werkdruk is hoog. U onderneemt en u werkt samen met één doel voor ogen: de beste zorg voor uw patiënten. Ons Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom helpt u daarbij.

Pharmacom: Voor veilige en doelmatige farmaceutische zorg in de wijk

Kiest u voor het apotheekinformatiesysteem Pharmacom, dan kiest u voor samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgverleners die samenwerken rond en met de patiënt de zorg beter en goedkoper kunnen organiseren. De basis daarvoor is complete, betrouwbare informatie.

Download ""