Inschrijven
Deel op:

Basis protocollen module vervangt uw Classic protocollen module. Wat betekent dit?

Vanaf 1 mei gaan wij beginnen met het uitfaseren van onze Classic protocollen module gefaseerd waarna u alleen nog maar gebruik kunt maken van de vernieuwde en verbeterde varient Basis protocollen. Deze verbeterde variant is voor iedere Medicom gebruiker standaard, kosteloos ter beschikking gesteld ter vervanging van de huidige Classic protocollen.

De vernieuwde Basis protocollen hebben een verbeterde structuur waardoor het gebruik van de protocollen direct overzichtelijker en intuïtiever wordt. Waar u voorheen door een lange lijst moest scrollen zijn nu de (sub)protocollen in één oogopslag verwerkt in duidelijke tabbladen. Hierdoor kunt u op een efficiëntere manier werken binnen de protocollen module. Daarnaast biedt Basis protocollen nu ook de mogelijkheid voor POH-GGZ, jeugd en ouderenzorg om te werken in de protocollenmodule van Medicom.

We begrijpen dat wanneer u nog voornamelijk gebruik maakt van de Classic protocollen module, u even moet schakelen in het werken met de vernieuwde versie. Hier helpen we u graag bij. Schrijf u nu in voor een van de webinars waarin we de verschillen aan u uitleggen!

Wie verzorgd de sessie? 

Beste klanten. Ik stel me graag even aan u voor. Ik ben Joyce Huijers en ben sinds januari 2021 werkzaam bij PharmaPartners als Business Analist Innovatie. Ik houd mij bezig met de ontwikkeling en doorontwikkeling van onze innovaties. Om plaats te maken voor onze verbeterde en nieuwe modules, hoort ook het afscheid nemen van oude modules hierbij, zoals de Classic protocollen. Daarom loods ik u graag door deze verandering heen en vergaar graag uw feedback om deze module nog beter te maken!

Aanmelden Webinar

Wanneer u zich via het formulier onderaan deze pagina aanmeldt voor deze Webinar ontvangt u per e-mail een bevestiging met hierin direct de link naar de Microsoft Teams sessie. Bewaar deze bevestiging dus goed!

Let op! De Webinars worden via Microsoft Teams aangeboden. Tijdens de sessie is uw naam zichtbaar voor andere deelnemers.

Vragen? 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via Joyce.huijers@pharmapartners.nl

Basis protocollen module vervangt uw Classic protocollen module. Wat betekent dit? | 18 mei

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""