PharmaPartners-404
Inschrijven
Deel op:

Basistraining Medicom

PharmaPartners  biedt diverse klassikale cursussen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich samen met uw collega’s in de mogelijkheden die Medicom biedt. Daarnaast is er alle ruimte voor het oefenen van praktische vaardigheden en krijgt u verschillende handvatten mee die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

De inhoud van deze trainingen omvat de basiskennis die nodig is om de dagelijkse werkzaamheden met Medicom te ondersteunen. In Medicom Basis wordt kennisgemaakt met het programma daarnaast wordt het patiënten beheer, SOEP-registratie, het diagnostisch dossier en het voorschrijven van medicatie behandeld.. Medicom basistraining is bedoeld voor huisartsen, assistenten en praktijkondersteuner, die gaan starten met Medicom. Zij leren in deze klassikale training de basishandelingen met het Medicom-systeem.

Na deze cursus bent u in staat om:

  • In plannen van een consult;
  • Het verwerken van verwerken van een consult in het journaal;
  • Opstellen van verwijsbrieven;
  • Boeken van een verrichting.

De cursus start om 13.00 en heeft een duur van ca. 3 uur.

Kosten

Alle cursussen vinden doorgang bij minimaal 5 deelnemers. De investering bedraagt € 225,- exclusief BTW per persoon per cursus.

Cursus basis Medicom

Inschrijven cursus
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""