Deel op:

Versiebijeenkomst Pharmacom | versie 516 | 19 april

Onze productvisie vormt de rode draad voor onze strategie, onze ICT-oplossingen en dienstverlening. De visie en de bijbehorende thema’s zijn onder andere de basis voor de roadmap en voor de klantafspraken die we jaarlijks met onze klanten maken. We houden u gedurende het hele jaar graag op de hoogte van onze voortgang op de roadmap, in de bijbehorende thema’s en klantafspraken. Via de interactieve pagina’s heeft u altijd de meest actuele en juiste informatie voor handen. U bekijkt de interactieve roadmap, klantafspraken en ook productvisie via ons klantenportaal mijn.pharmapartners.nl.  

Klik hier om naar de roadmap op mijn.pharmapartners.nl te gaan

Versiebijeenkomst

Een van de klantafspraken dit jaar is dat wij u vier keer per jaar van een nieuwe versie van uw software voorzien. Deze versies worden opgebouwd op basis van ontwikkelingen die u kunt terugvinden op de interactieve roadmap. Wij presenteren de ontwikkelingen graag aan u tijdens de online versiebijeenkomst die we voor u organiseren.

19 april vindt de online versiebijeenkomst Pharmacom plaats. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze online bijeenkomst waarin wij samen met u willen inzoomen op een aantal veranderingen en verbeteringen binnen de aankomende versie (versie 516) van Pharmacom. Zo nemen we u graag mee in het proces voor de klantafspraak #lekkerwerken en laten we u een demo zien van het Patiënt Dashboard en Labelcoach. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Schrijf u nu in voor de sessie van 19 april van 12:30 tot 13:30 uur! Kunt u niet aanwezig zijn? Geen probleem. De sessie wordt opgenomen en is na afloop terug te vinden op mijn.pharmapartners.nl.

Programma

#lekkerwerken in Pharmacom

In 2021 hebben we met u de afspraak gemaakt dat we onder de titel #lekkerwerken meldingen van alledaagse ICT-ergernissen voor u aanpakken. Daarom besteden we nu meer tijd aan het oplossen van meldingen over deze ergernissen. In versie 516 zijn er 56 meldingen voor u opgelost. Tijdens deze sessie neemt Irene Coppejans u mee in dit #lekkerwerken-proces en laat ze u zien waar u een overzicht van de opgeloste meldingen kunt terugvinden. Daarnaast licht ze toe hoe u in de toekomst input kunt leveren en geeft ze een sneak-preview van de opgeloste meldingen in versie 518.

Patiënt Dashboard

Sharon Bindels demonstreert u tijdens deze sessie de huidige versie van het Patiënt Dashboard. Dit Dashboard maakt alle zorginhoudelijke en logistieke informatie in één oogopslag zichtbaar. Ook blikt ze samen met u vooruit op de ontwikkelingen die nog gaan komen. In deze versie (516) van Pharmacom gaan we een aantal pilots draaien bij de leden van het Innovatieplatform. Vanaf versie 518 kunnen alle Pharmacom-gebruikers deze module afnemen.

Labelcoach

In deze versie wordt de module LabelCoach geïntroduceerd in Pharmacom voor apotheken die zijn aangesloten bij Mosadex. Met deze module wordt het Optimaal Aanschrijfadvies van Mosadex geïntegreerd in de receptverwerking en de Herhaalbatchverwerking. Receptverwerking met Labelcoach levert u tijdswinst op, zorgt voor meer grip op de labelkeuze en minder correctiewerk achteraf. Tijdens deze sessie zal Anna Macleane u een korte demonstratie geven van deze nieuwe module.

Inschrijven versiebijeenkomst Pharmacom

Meer weten over de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en opgeloste meldingen die in de nieuwe versie van Pharmacom voor u zijn gerealiseerd?

Schrijf u hier in voor de online versiebijeenkomst op maandag 19 april van 12:30 tot 13:30 uur!

Let op! er is een maximaal aantal van 100 deelnemers verbonden aan deze sessie. 

Meer informatie?

Op mijnpharmapartners.nl vindt u alle informatie over de nieuwe versie terug. Zo kunt u hier een handige infographic downloaden en leest u in versiehandleiding uitgebreide informatie over de opgeloste meldingen en verbeteringen.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via portfolio.fz@pharmapartners.nl.

Download ""