Volg live webinars en klassikale cursussen
Deel op:

COVID-19-vaccinatie | 11 januari 2021 (VOL, aanmelden niet meer mogelijk)

Deze sessie is VOL. Deze sessie wordt opgenomen en geplaatst op het klantenportaal mijn.pharmapartners.nl zodat u de sessie kunt terugkijken wanneer u deze niet heeft kunnen bijwonen. 

Inhoud Webinar

Huisartsen gaan onder een aantal voorwaarden een bijdrage leveren aan de COVID-19-vaccinatie. Vanaf begin 2021 wordt landelijk gestart met deze vaccinaties. Helaas is nog niet precies duidelijk wanneer de vaccinaties door de huisarts gaan plaatsvinden. We begrijpen dat dit mogelijk nu al de nodige vragen bij u oproept. Zo kunnen wij ons voorstellen dat u graag wilt weten hoe dat proces ondersteund wordt met Medicom en wat de timing hiervan is.

In nauwe samenwerking met een expertgroep van het NHG, de LHV, het RIVM en andere belanghebbende partijen werken wij al enige tijd aan de voorbereidingen voor de aanstaande COVID-19-vaccinatie voor de huisarts. Nog lang niet alle details zijn duidelijk en wij kunnen ons voorstellen dat u vol vragen zit. Tijdens de Webinars informeren wij u onder andere over de zaken die wél duidelijk zijn en wat u de aankomende tijd van ons kunt verwachten.

Wij streven ernaar u zoveel mogelijk te ondersteunen tijdens deze hectische periode. Naast een uitgebreide handleiding bieden wij in de gehele maand januari minimaal zes Webinars aan. De handleiding stellen wij in de eerste week van januari aan u beschikbaar. Tijdens de daaropvolgende Webinars nemen wij u mee in het gehele vaccinatieproces: van selectie tot registratie.

Aanmelden Webinar

Wanneer u zich via het formulier onderaan deze pagina aanmeldt voor deze Webinar ontvangt u per e-mail een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de Webinar.

Let op! De Webinars worden via Microsoft Teams aangeboden. Tijdens de sessie is uw naam zichtbaar voor andere deelnemers.

Download ""