Volg live webinars en klassikale cursussen
Inschrijven
Deel op:

COVID-19-vaccinaties | vragensessie fase 2 (vaccineren & registeren) 23 februari

Inhoud Webinar

Tijdens de eerste sessies hebben we gemerkt dat deelnemers vooral op zoek zijn naar praktische handvatten en de ruimte om vragen te stellen.

Daarom maken we van de volgende geplande sessies specifieke vragensessies.

Tijdens deze sessies beantwoorden we de vragen die u nog heeft naar aanleiding van de berichtgeving op de website en de demo video’s over de eerste en tweede fase van de COVID-19-vaccinaties (selecteren, uitnodigen, vaccineren & registeren). Waarbij de focus ligt op de tweede fase van het proces (vaccineren en registreren). Beide demo video’s  delen we onderstaand nogmaals met u!

Let op! Zoals bovenstaand aangegeven ligt de focus tijdens deze sessie voornamelijk op de tweede fase (vaccineren & registeren) van het vaccinatieproces. Gezien  de beperkte tijd  en de signalen die we hebben ontvangen vanuit eerdere sessies,  hebben we deze keuze gemaakt. Heeft u toch nog vragen over de eerste fase (selecteren en uitnodigen), stel deze dan gerust. Kunnen we ze tijdens de sessie niet beantwoorden? Dan noteren we uw vraag en beantwoorden we deze op een later moment via de mail.

De vragen die u wilt behandelen tijdens de sessie kunt u direct indienen wanneer u zich aanmeld voor een van de sessies via het aanmeldformulier. Zo kunnen wij de antwoorden alvast voorbereiden voorafgaand aan de sessie. U kunt uw vragen uiteraard ook stellen tijdens de sessie. Deze aanpak zorgt er voor dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen en zo veel mogelijk onduidelijkheden en vragen kunnen behandelen.

Let op! Tijdens de sessie geven wij dus niet nogmaals een demo. Omdat deze demo’s reeds met u gedeeld zijn.

Zorg er daarom ook voor dat u voorafgaand aan de sessie de demo video’s en alle belangrijke informatie goed bekeken heeft.

Zodra er meer informatie bekend is over de volgende fase in het proces nemen wij weer een volgende demo video op. Op basis van die demo plannen wij weer nieuwe vragensessies in. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze periode.

Aanmelden Webinar

Wanneer u zich via het formulier onderaan deze pagina aanmeldt voor deze Webinar ontvangt u per e-mail een bevestiging met hierin direct de link naar de Microsoft Teams sessie. Bewaar deze bevestiging dus goed!

Maximaal aantal deelnemers
We hanteren een maximaal aantal inschrijvingen van 100 personen per sessie.

Alle deelnemers ontvangen een aantal dagen voor de sessie nogmaals een reminder van deelname.

Let op! De Webinars worden via Microsoft Teams aangeboden. Tijdens de sessie is uw naam zichtbaar voor andere deelnemers.

Vragensessie COVID-19-vaccinaties | dinsdag 23 februari

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""