PharmaPartners-404
Inschrijven
Deel op:

Cursus patiëntenbeheer & declareren

PharmaPartners biedt diverse klassikale cursussen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich samen met uw collega’s in de mogelijkheden die Medicom biedt. Daarnaast is er alle ruimte voor het oefenen van praktische vaardigheden en krijgt u verschillende handvatten mee die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Na de cursus bent u in staat om efficiënt patiëntbeheer/declaratie- en prestatiebeheer toe te passen. Patiëntbeheer/ declaratie- en prestatiebeheer is nodig om er zorg voor te dragen dat verrichtingen en inschrijfvergoedingen op een correctie en juiste wijze gedeclareerd kunnen worden. Zo wordt de kans op afwijzingen van declaraties tot een minimum beperkt. Dit draagt bij aan een optimale uitwisseling van zorginhoudelijke gegevens.

De cursus start om 13.00 en heeft een duur van ca. 3 uur.

Kosten

Alle cursussen vinden doorgang bij minimaal 5 deelnemers. De investering bedraagt € 225,- (exclusief BTW) per persoon per cursus.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""