PharmaPartners-404
Inschrijven
Deel op:

Cursus praktijk- en agendabeheer | online webinar i.v.m. coronavirus

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse klassikale cursussen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich samen met uw collega’s in de mogelijkheden die Medicom biedt. Daarnaast is er alle ruimte voor het oefenen van praktische vaardigheden en krijgt u verschillende handvatten mee die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

In de cursus praktijk- en agendabeheer leert u op een juiste wijze de medewerkers binnen uw praktijk te beheren zodat zij onder de gewenste voorkeuren en permissies kunnen werken. Daarnaast bent u aan het einde van de cursus in staat om op het juiste moment aanpassingen door te voeren in het format van uw agenda-instellingen.

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) wordt deze cursus niet fysiek gegeven. PharmaPartners volgt momenteel de adviezen die vanuit het RIVM en de overheid worden gegeven. Om doorgang te kunnen geven aan deze cursus bieden wij deze online aan in de vorm van een webinar.

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor de online cursus. U ontvangt vervolgens een bevestiging met een inlog voor de Medicom demo-omgeving en de oefeningen die tijdens de online training worden uitgevoerd. Op 8 april ontvangt u een inlog voor de webinar. De cursus wordt online gegeven en u kunt via dit platform direct uw vragen stellen aan de trainer. Gedurende 4 weken blijft de inlog voor de demo-omgeving geldig zodat u de oefeningen ( indien van toepassing) later nog kunt herhalen.

De cursus start om 13.00 en heeft een duur van ca. 3 uur.

Kosten

Alle cursussen vinden doorgang bij minimaal 5 deelnemers. De investering bedraagt € 225,- per persoon per cursus.

Omdat deze cursus momenteel online wordt aangeboden, wordt deze aangeboden met een korting van 10% De online trainingen worden aangeboden met 10 % korting tegen een prijs van €202,50 per persoon per cursus. 

Cursus praktijk- en agendabeheer 2020

Inschrijven cursus
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""