Inschrijven
Deel op:

Digitaal Recept | Vragensessie 15 april

Werkt u nog niet met Digitaal Recept? Wilt u meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van deze module, of heeft u specifieke vragen over Digitaal Recept in combinatie met uw apotheekproces? Dan nodigen wij u hierbij uit voor een kennismaking en online vragensessie.

Kennismaking

Voor een eerste indruk van Digitaal Recept kunt u op mijn.pharmapartners.nl  een demonstratievideo bekijken waarin we helder uitleggen wat Digitaal Recept is en tonen hoe de module werkt. Verder is de informatie op deze pagina op mijn.pharmapartners.nl interessant. Hier kunt u onder andere lezen welke ontwikkelingen wij de komende tijd in Digitaal Recept doorvoeren.

Vragensessie

Heeft u hierna nog vragen over Digitaal Recept? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze vragensessie. Tijdens deze sessie gaan we specifiek in op vragen over Digitaal Recept o.a. in combinatie met uw apotheekproces. Voor een effectieve en efficiënte vragensessie verzoeken wij u ons uw vragen alvast in te sturen via onderstaand aanmeldformulier of naar farmacie@pharmapartners.nl .

Let op! Tijdens de sessie geven wij  geen  volledige demonstratie, omdat  er al een demonstratievideo voor u beschikbaar is.  Zorg er daarom ook voor dat u voorafgaand aan de sessie de demonstratievideo en alle belangrijke informatie goed bekeken heeft.

Aanmelden Vragensessie

Wanneer u zich via het formulier onderaan deze pagina aanmeldt voor deze vragensessie ontvangt u per e-mail een bevestiging met hierin direct de link naar de Microsoft Teams sessie. Bewaar deze bevestiging dus goed!

Maximaal aantal deelnemers

De vragensessies vinden plaats via Teams. Per sessie van anderhalf uur is er plek voor maximaal 25 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor interactie.  Alle deelnemers ontvangen een aantal dagen voor de sessie nogmaals een reminder van deelname.

Let op! De vragensessies worden via Microsoft Teams aangeboden. Tijdens de sessie is uw naam zichtbaar voor andere deelnemers.

Vragensessie Digitaal Recept | donderdag 15 april

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""