Volg live webinars en klassikale cursussen
Inschrijven
Deel op:

Klantsessie: Bestelstatus in MijnGezondheid.net en MedGemak | 22 oktober

Voor wie is deze Webinar?

Apotheken die gebruik maken van Track en Trace en werken met MijnGezondheid.net (MGn) en MedGemak

Beschrijving

Donderdag 22 oktober vindt er een klantsessie plaats waarin we de nieuwe functionaliteit Bestelstatus in MijnGezondheid.net en MedGemak met u willen bespreken. Met de functie Bestelstatus willen we het mogelijk maken dat de patiënt in MGn of MedGemak kan zien wat de status van zijn/haar bestelling is. Dit heeft als doel dat de patiënt beter geïnformeerd wordt in MGn en MedGemak over de bestelstatus, wat het aantal vragen hierover aan de apotheek zal verminderen.

Vanuit PharmaPartners ontwikkelen wij met inbreng van de klant, waardoor wij graag hierover met u in gesprek gaan. We willen dit voorstel en het beschikbaar komen van deze functionaliteit met u bespreken tijdens deze online klantsessie. Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen en met ons het gesprek over de mogelijkheden aan te gaan.

Deelnemen aan deze Webinar

Meepraten over de nieuwe functionaliteit Bestelstatus in MijnGezondheid.net en MedGemak? Wij horen graag uw mening! Schrijf u  nu in voor deze gratis Webinar op donderdag 22 oktober van 10:00 tot 11:00 uur. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via ehealth@pharmapartners.nl

Klantsessie: Bestelstatus in MijnGezondheid.net en MedGemak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""