Volg live webinars en klassikale cursussen
Inschrijven
Deel op:

Last call: Introductie PGO-route - Medicom-gebruikers

Voor wie is deze Webinar?

Medicomgebruikers

Beschrijving Webinar  ‘Introductie PGO-Route’

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de Webinar ‘Introductie PGO-route’. Tijdens deze Webinar geven wij een korte introductie over hoe PharmaPartners in samenwerking met HINQ* die de koppeling tussen Medicom en de PGO’s (DVZA-koppeling) voor uw praktijk beschikbaar stelt. Het streven is om de afspraken met PharmaPartners en HINQ zoveel mogelijk op regionaal niveau te regelen. De uitrol van de PGO-route kan dan ook per regio verschillen, afhankelijk van wat hierin regionaal is afgesproken. Mocht u vragen hebben over de regionale afspraken, dan adviseren wij om contact op te nemen met uw verenigde entiteit. De Webinar is dan ook met name bedoelt voor een introductie en de operationele vragen rondom de PGO-route die spelen in uw praktijk. Tijdens de Webinar worden veelgestelde vragen beantwoord, zoals “welke info wordt er gedeeld naar een PGO?”, “heb ik als huisarts inzicht welk PGO mijn patiënt gebruikt”, “vanaf welke leeftijd is online inzage via een PGO mogelijk?” et cetera.

*HINQ is de digitale zorgnetwerk coöperatie, zonder winstoogmerk, met een brede WTZi toelating en relevante certificering. HINQ legt als zorginstelling de juridische basis voor andere zorginstellingen/zorgprofessionals om schotloos samen te werken in zorgnetwerken. HINQ ontzorgt daarmee zorgprofessionals en instellingen zodat zij niet afzonderlijk hoeven te voldoen aan complexe certificeringen.

Deelnemen aan deze Webinar

Wilt u meer weten over de PGO-route? Schrijf u dan nu in voor deze gratis Webinar op dinsdag 18 mei van 16:00 tot 17:30 uur.  De Webinar wordt gegeven via Microsoft Teams, waardoor interactie tijdens de Webinar mogelijk is. U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met de deelnamelink op het opgegeven e-mailadres. Er is beperkt plaats, dus vol = vol! Aanmelden kan via onderstaand formulier. De Webinar zal tevens worden opgenomen en kan worden teruggekeken op het klantportaal mijn.pharmapartners.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via ehealth@pharmapartners.nl.

Last call: PGO-route - Medicom-gebruikers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""