Deel op:

LHV Huisartsendag gaat online!

Vanwege de corona-uitbraak kan de organisatie van de LHV Huisartsendag het evenement niet fysiek laten plaatsvinden zoals zij voor ogen hadden. Door de maatregelen kunnen ze geen recht doen aan het oorspronkelijke concept, waarbij ontmoeting en interactie centraal staan. En zoals de situatie nu is en wordt voorzien, vindt de LHV  het ook niet verstandig om in september een grote groep huisartsen bij elkaar te brengen op één locatie.

 

De LHV wil het mooie programma dat ze hebben samengesteld echter niet verloren laten gaan. Daarom organiseert de LHV op zaterdagmiddag 19 september 2020 een digitaal evenement voor alle huisartsen: de LHV Huisartsendag online. Centraal staat het vinden én behouden van de balans in het dagelijks werk. In de uitzonderlijke werkomstandigheden nu en in de toekomst.

De online versie bestaat uit een selectie uit het oorspronkelijke programma plus actuele extra’s. Welke lessen hebben we de afgelopen tijd geleerd? U zult dit in de verschillende sessies per wereld terug zien komen.

Vanaf 18 augustus start de inschrijving voor dit digitale evenement en PharmaPartners is al wereldpartner uiteraard ambassadeur van deze digitale variant.

Inmiddels is het mooie programma voor deze online bijeenkomst bekend gemaakt.

Programma bekend

De middag start met een plenaire talkshow, gevolgd door twee workshoprondes. In totaal kunt u kiezen uit acht sessies. Over zelfontplooiing, nieuwe manieren van werken en digitale innovaties, waarbij we ook voortbouwen op de lessen van de afgelopen tijd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volledige programma!

>> Bekijk het volledige programma

Alle belangrijke informatie op een rijtje

Datum: zaterdag 19 september 2020
Tijdstip: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: vanachter uw computer
Thema: balans in de praktijk van morgen
Accreditatie: is aangevraagd voor 2 punten
Kosten: €50,- voor LHV-leden (€100,- niet-leden)
Start inschrijving: 18 augustus

Inschrijven

U kunt vanaf nu tickets kopen voor de LHV Huisartsendag online

>> Koop uw ticket

Meer informatie

Voor meer informatie: www.LHVhuisartsendag.nl

 

Download ""