Huisartsenzorg-stethoscoop
Deel op:

Recente ontwikkelingen coronavirus | LHV Huisartsendag GEANNULEERD

De eerste editie van de LHV Huisartsendag vindt geen doorgang in de huidige vorm op zaterdag 19 september a.s. De LHV geeft alle voorrang aan de continuïteit van huisartsenzorg. In deze bijzondere tijd is de afweging gemaakt en de conclusie is dat het zeer onverstandig  zou zijn om een grote groep zorgverleners bij elkaar te brengen. De LHV neemt hiering verantwoordelijkheid om de LHV Huisartsendag te verplaatsen naar 2021. Wij hebben immers een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De afgelopen periode is een turbulente tijd geweest vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Hierbij heeft de LHV continu afwegingen gemaakt over de organisatie van de LHV Huisartsendag. Gezien de huidige ontwikkelingen is het besluit genomen om de eerste editie van de LHV Huisartsendag op 19 september 2020 niet door te laten gaan in de huidige vorm.

Online op zaterdag 19 september
Waar er begin vorige maand nog de hoop was dat deze dag in september zou kunnen plaatsvinden, is op basis van de actuele situatie en de geldende overheidsmaatregelen besloten om de LHV Huisartsendag op 19 september 2020 niet door te laten gaan in de huidige vorm. Zoals de situatie nu is en wordt voorzien, vindt de LHV het niet verantwoord om in september een grote groep huisartsen bij elkaar te brengen op één plek. Daarnaast kunnen we met de huidige maatregelen voor social distancing geen recht doen aan het oorspronkelijke concept van het evenement, waarbij ontmoeting en interactie centraal staan. Maar…. we organiseren de LHV Huisartsendag op 19 september wel als online evenement voor huisartsen. We werken momenteel aan een gevarieerd online programma, een selectie uit de huidige programmering. Hierover volgt op een later tijdstip meer informatie.

Meer informatie

Voor meer informatie en inschrijven: www.LHVhuisartsendag.nl

 

Download ""