Huisartsenzorg-stethoscoop
Deel op:

Recente ontwikkelingen coronavirus | LHV Huisartsendag UITGESTELD

De eerste editie van de LHV Huisartsendag wordt verplaatst naar zaterdag 19 september a.s. De LHV geeft alle voorrang aan de continuïteit van huisartsenzorg. In deze drukke tijden zou het zeer onverstandig zijn om een grote groep zorgverleners bij elkaar te brengen. Dit sluit aan op de actuele maatregelen van de overheid, om tot het eind van de maand maart geen evenementen te houden. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de LHV Huisartsendag te verplaatsen naar het najaar. Wij hebben immers een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Als PharmaPartners zijn we op 19 september 2020 Wereldpartner van De digitale dokter. Dat betekent dat we op de dag aanwezig zijn met een stand waarbij het algemene thema ”Tijd voor Zorg” centraal staat! Daarnaast organiseren we gedurende de dag verschillende inloopsessies in het inlooptheater van ”De digitale dokter”.

We houden de berichtgeving rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en brengen u uiteraard op de hoogte van de recente ontwikkelingen. Voor nu vragen wij u 19 september in uw agenda te reserveren.

Meer informatie

Voor meer informatie en inschrijven: www.LHVhuisartsendag.nl

 

Download ""