Huisartsenzorg stethoscoop
Deel op:

LHV Huisartsendag

PharmaPartners is aanwezig tijdens de LHV Huisartsendag op zaterdag 18 april 2020. Een dag vol inspiratie, innovatie en interactie speciaal voor de huisarts. Een evenement waar alles draait om de uitdagingen en kansen in dit prachtige vak.

Balans in de praktijk van morgen

Op deze dag staat Balans in de praktijk van morgen centraal. Dit thema is uitgewerkt in verschillende werelden: De nieuwe dokter, De krachtige dokter en De digitale dokter. Hier beleven huisartsen hoe zij zich op de toekomst voorbereiden, hoe zij sterk en vitaal hun werk kunnen blijven doen en hoe de digitalisering hun werk makkelijker maakt. In het LHV skills lab kunnen huisartsen hun vaardigheden oefenen. Over alles wat er nog meer te beleven is, volgt binnenkort meer informatie. Het wordt in ieder geval praktisch én inspirerend!

Wereldpartner De digitale dokter

PharmaPartners is aanwezig als wereldpartner bij De digitale dokter. Er zijn inmiddels talloze digitale zorginnovaties, mogelijkheden voor online patiëntencontact en voor efficiënte bedrijfsvoering. Bent u benieuwd welke kansrijk zijn en hoe u deze kunt toepassen in uw werk? U ervaart het in de wereld van De digitale dokter. Debatteer ook mee over de rol van de huisarts in een digitaliserende wereld en over de verhouding tussen privacy en kwaliteit.

Nieuw concept

Na 11 succesvolle edities van de LHV Huisartsbeurs met vele duizenden gewaardeerde bezoekers, was het tijd voor vernieuwing. Dat is de LHV Huisartsendag. Een nieuwe opzet met een scherpere focus op inhoud. Een dag vol doen en leren, ervaren en ontmoeten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de LHV Huisartsendag exclusief voor huisartsen en aios huisartsgeneeskunde.

Inschrijving en meer informatie

Inschrijving opent 13 november 2019. Meer informatie vindt u op de website van LHV Huisartsendag.

Download ""