Huisartsenzorg stethoscoop
Deel op:

LHV Huisartsendag

PharmaPartners is wereldpartner tijdens de LHV Huisartsendag, die plaatsvindt op 18 april 2020 in World Forum Den Haag. Een dag vol innovatie, inspiratie en interactie. “Een mooie kans om samen met huisartsen te kijken hoe automatisering hun werk leuker en makkelijker kan maken”, aldus Suzanne van Aarle, directeur Huisartsenzorg PharmaPartners. PharmaPartners is aanwezig als wereldpartner bij De digitale dokter.

Het draait tijdens de LHV Huisartsendag om de inhoud van het vak. “We gaan graag met u in gesprek over de wijze waarop we de volledige eerstelijnszorg samen kunnen versterken en de enorme werkdruk in de huisartsenpraktijk kunnen verminderen, door de inzet van ICT”, licht Suzanne van Aarle toe.

Van digitaliseren naar automatiseren

Bent u bijvoorbeeld benieuwd welke zorg-administratieve taken u door slimme software kunt laten overnemen? Of waarom steeds meer  huisartsen overgaan op één regionaal ICT-systeem? Van Aarle: “In onze stand kunt u zien en ervaren dat een HIS (Medicom) zoveel
meer is dan een digitale vervanger van de groene kaart. Van digitalisering zetten we de stap naar automatisering van werk- en zorgprocessen. Met de inzet van slimme ICT creëert u extra tijd voor de patiënt en verbetert de zorg.”

Samen inzetten voor een sterke eerstelijnszorg

PharmaPartners ziet de LHV Huisartsendag bovendien als een mooie kans om zich met huisartsen te verbinden. “Wij geloven in een sterke eerstelijnszorg. En daar willen we ons, samen met huisartsen, voor inzetten”, aldus Van Aarle. “Wij luisteren daarom graag naar de ervaringen uit de praktijk. Hoe kijken huisartsen zélf tegen digitalisering en automatisering van zorgprocessen aan? Welke wensen of twijfels leven er? Door kennis met elkaar te delen en te discussiëren komen we samen tot mooie innovaties.”

Zien we u daar?

We nodigen u van harte uit om 18 april een goede kop koffie te komen drinken op onze stand in de wereld van de Digitale dokter.

Inschrijving en meer informatie

Inschrijving is geopend vanaf 13 november 2019. Meer informatie vindt u op de website van LHV Huisartsendag.

Download ""