PharmaPartners-404
Inschrijven
Deel op:

Cursus Medicom Tips & Trucs | online webinar i.v.m. coronavirus

Haal meer uit Medicom! Veel Medicom-gebruikers hebben het gevoel dat ze niet alle functionaliteit gebruiken die Medicom te bieden heeft. De verdiepingscursus Tips en Trucs voor Medicom-gebruikers is ontwikkeld om samen een aantal handigheden en onderwerpen te behandelen.

Doelstellingen
In de cursus Tips & Trucs Medicom passeren allerlei handigheden en weetjes waarmee u uw dagelijkse werkprocessen kunt optimaliseren. Tijdens de sessie worden onderwerpen behandeld die door de docent zijn voorbereid maar de “wist u datjes” vanuit de deelnemers vullen het  programma ook interactief in.

Inhoud
De training wordt samen met u samengesteld. Vooraf vragen we u als deelnemers gerichte vragen te stellen over onderwerpen waar u meer informatie over wilt ontvangen. Naast de basis onderdelen zoals nieuwe functionaliteiten in Medicom, patientenbeheer, medisch dossier, voorschrijven, correspondentie, instellen maskerbrieven en werken met (slimme)protocollen, actielijst en de Q module kan de training aangevuld worden met de onderdelen die u vooraf heeft aangeleverd en ingediend.

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) wordt deze cursus niet fysiek gegeven. PharmaPartners volgt momenteel de adviezen die vanuit het RIVM en de overheid worden gegeven. Om doorgang te kunnen geven aan deze cursus bieden wij deze online aan in de vorm van een webinar.

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor de online cursus. U ontvangt vervolgens een bevestiging met een inlog voor de Medicom demo-omgeving en de oefeningen die tijdens de online training worden uitgevoerd. Op 14 mei ontvangt u een inlog voor de webinar. De cursus wordt online gegeven en u kunt via dit platform direct uw vragen stellen aan de trainer. Gedurende 4 weken blijft de inlog voor de demo-omgeving geldig zodat u de oefeningen ( indien van toepassing) later nog kunt herhalen.

Praktisch
Duur: 3 uur

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen €225,- per persoon (minimaal 5 deelnemers).
Accreditatiepunten zijn gegarandeerd bij minimaal 3 BIG geregistreerde deelnemers.

Omdat deze cursus momenteel online wordt aangeboden, wordt deze aangeboden met een korting van 10% De online trainingen worden aangeboden met 10 % korting tegen een prijs van €202,50 per persoon per cursus. 

Cursus Tips & Trucs Medicom 2020

Inschrijven cursus
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""