PharmaPartners-404
Inschrijven
Deel op:

Cursus Medicom Tips & Trucs

Haal meer uit Medicom! Veel Medicom-gebruikers hebben het gevoel dat ze niet alle functionaliteit gebruiken die Medicom te bieden heeft. De verdiepingscursus Tips en Trucs voor Medicom-gebruikers is ontwikkeld om samen een aantal handigheden en onderwerpen te behandelen.

Doelstellingen
In de cursus Tips & Trucs Medicom passeren allerlei handigheden en weetjes waarmee u uw dagelijkse werkprocessen kunt optimaliseren. Tijdens de sessie worden onderwerpen behandeld die door de docent zijn voorbereid maar de “wist u datjes” vanuit de deelnemers vullen het  programma ook interactief in.

Inhoud
De training wordt samen met u samengesteld. Vooraf vragen we u als deelnemers gerichte vragen te stellen over onderwerpen waar u meer informatie over wilt ontvangen. Naast de basis onderdelen zoals nieuwe functionaliteiten in Medicom, patientenbeheer, medisch dossier, voorschrijven, correspondentie, instellen maskerbrieven en werken met (slimme)protocollen, actielijst en de Q module kan de training aangevuld worden met de onderdelen die u vooraf heeft aangeleverd en ingediend.

Praktisch
Duur: 3 uur

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen €225,- per persoon (minimaal 5 deelnemers).
Accreditatiepunten zijn gegarandeerd bij minimaal 3 BIG geregistreerde deelnemers.

Cursus Tips & Trucs Medicom 2020

Inschrijven cursus
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""