Inschrijven
Deel op:

Medicom Tips & Trucs | 7 januari 2021

Haal meer uit Medicom! Veel Medicom-gebruikers hebben het gevoel dat ze niet alle functionaliteit gebruiken die Medicom te bieden heeft. De verdiepingscursus Tips en Trucs voor Medicom-gebruikers is ontwikkeld om samen een aantal handigheden en onderwerpen te behandelen.

Doelstellingen
In de cursus Tips & Trucs Medicom passeren allerlei handigheden en weetjes waarmee u uw dagelijkse werkprocessen kunt optimaliseren. Tijdens de sessie worden onderwerpen behandeld die door de docent zijn voorbereid maar de “wist u datjes” vanuit de deelnemers vullen het  programma ook interactief in.

Inhoud
De training wordt samen met u samengesteld. Vooraf vragen we u als deelnemers gerichte vragen te stellen over onderwerpen waar u meer informatie over wilt ontvangen. Naast de basis onderdelen zoals nieuwe functionaliteiten in Medicom, patientenbeheer, medisch dossier, voorschrijven, correspondentie, instellen maskerbrieven en werken met (slimme)protocollen, actielijst en de Q module kan de training aangevuld worden met de onderdelen die u vooraf heeft aangeleverd en ingediend.

De cursus start om 13.00 en heeft een duur van ca. 2 uur.

Kosten

Alle cursussen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief BTW per persoon per cursus.

Download ""