Inschrijven
Deel op:

Basistraining Medicom | 26 mei 2021

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich in de mogelijkheden die Medicom biedt. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Deze training behandelt de basiskennis die nodig is om de dagelijkse werkzaamheden in Medicom uit te voeren. Er wordt kennisgemaakt met Medicom, daarnaast worden onderwerpen als patiëntbeheer, SOEP-registratie, het diagnostisch dossier en het voorschrijven van medicatie behandeld. De Medicom basistraining is bedoeld voor huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners die gaan starten met Medicom.

Na deze training bent u in staat om:

  • Te werken met de Medicom agenda.
  • Een consult te verwerken in het journaal.
  • Verwijzingen te maken.
  • Medicatie voor te schrijven.

Inhoud
De training wordt met u samengesteld. Vooraf vragen we u als deelnemer gerichte vragen te stellen over onderwerpen waar u meer informatie over wilt ontvangen. Naast de basisonderdelen zoals nieuwe functionaliteiten in Medicom, patientenbeheer, medisch dossier, voorschrijven, correspondentie, instellen maskerbrieven en werken met (slimme)protocollen, actielijst en de Q module kan de training aangevuld worden met de onderdelen die u vooraf heeft aangeleverd en ingediend.

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) is besloten om onze trainingen digitaal te verzorgen. U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 2 uur.

Kosten
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 75,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Aanmelden voor een Online Training | Basistraining

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""