Inschrijven
Deel op:

Online groepstraining Tips & Trucs eHealth | 27 mei 2021

Hoe zet u MijnGezondheid.net en MedGemak optimaal in voor uw huisartsenpraktijken? Tijdens deze Tips & Trucs groepstraining krijgt uw praktijk extra ondersteuning en uitleg over over hoe uw praktijk e-health optimaal kan inzetten voor uw praktijk en uw patiënten.

Inhoud
 Naast dat er kort ingegaan wordt op de basis-functionaliteiten in MijnGezondheid.net en MedGemak, wordt er vooral ingegaan op hoe u e-health voor uw praktijk laat werken. Er wordt onder andere ingegaan op het praktisch indelen van online afspraak maken, e-Consulten, het delen van het medische dossier, laboratoriumuitslagen en de promotie van MijnGezondheid.net en MedGemak naar de eindgebruiker. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Duur
De cursus start om 16:00 en heeft een duur van ca. 2 uur voor minimaal 4 en maximaal 10 praktijken. De online training wordt via Microsoft Teams gegeven, waardoor het een interactieve sessie is. Tijdens de training kunt u middels de chat en uw microfoon gerichte vragen stellen.

Kosten
De kosten voor de Tips & Trucs groepstraining bedragen 150 euro per praktijk (ongeacht het aantal medewerkers) voor een training van 2 uur. De training wordt één keer per maand gegeven voor minimaal 4 en maximaal 10 praktijken. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. U zult vervolgens per e-mail een factuur voor de kosten ontvangen vanuit de binnendienst van eHealth. De Teamslink ontvangt u zodra u aan de betalingsplicht heeft voldaan.

Online eHealth Tips & Trucs groepstraining mei

  • De groepstraining wordt één keer per maand gegeven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""