Inschrijven
Deel op:

Online Instellingentraining MijnGezondheid.net & MedGemak app voor medewerkers van huisartsenpraktijken

Zijn er medewerkers in uw praktijk die de kennis van de instellingen van MijnGezondheid.net en de MedGemak app missen?
PharmaPartners eHealth biedt trainingen aan die praktijkmedewerkers ondersteunen bij het instellen van de diverse functionaliteiten van het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich, gezamenlijk met medewerkers van verschillende praktijken, in het gereed maken of eventueel herzien van diverse instellingen.

Zo leert u van de training én van de ervaring van andere praktijken. Hierdoor bent u na afloop in staat om zelf de door u gewenste instellingen gereed te maken en te wijzigingen, zonder tussenkomst van bijvoorbeeld de expertise van Customer Support van PharmaPartners. Zo haalt u het maximale uit het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de app MedGemak en heeft u meer tijd om de beste zorg aan uw patiënt te leveren.

Inhoud
Tijdens deze training wordt de kennis behandeld die nodig is om de instellingen van de functionaliteiten van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app gereed te maken of te wijzigen. De training is gericht op het delen van uitgebreide kennis en vaardigheden om de volgende functionaliteiten in te stellen:

 • Online agenda
 • Instellingen rondom vrijgave medisch dossier
 • e-Consult
 • Zelfmetingen
 • Maskerbrieven
 • (Automatisch) aanmelden van de patiënten
 • Medicatie herhalen

Door middel van kennisoverdracht, voorbeelden en praktische oefeningen, wordt het instellen van de functionaliteiten u eigen gemaakt.

Wat levert het mij op?

 • Eigen beheer van de instellingen, waardoor u flexibel en snel kunt schakelen
 • Stimulering gebruik MGn door praktijk en patiënt
 • Betere afstemming op specifieke praktijksituaties, vakanties, waarnemingen, etc.
 • Meer tijd voor de patiënt
 • Effectieve inrichtingen van de MGn-instellingen

Deze training duurt 1 tot 1,5 uur. In ca. 1 uur wordt het instellen van de diverse functionaliteiten behandeld. Tijdens het laatste half uur worden uw eventuele vragen behandeld.

Voor wie
Deze training is bedoeld voor (nieuwe) medewerkers van de praktijk (huisartsen, assistenten, praktijkmanagers) die kennis missen over het instellen van de functionaliteiten van MijnGezondheid.net en de MedGemak app beschikken of hun kennis willen uitbreiden en verdiepen.

U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training.

Let op: er kunnen per training maximaal 20 personen deelnemen. Vol = vol.

Let op: deze training is bedoeld voor individuele medewerkers van huisartsenpraktijken, niet voor het gehele team. Mocht u een opfriscursus wensen voor het gehele team van de praktijk, dan kunt u een mail sturen naar ehealth@pharmapartners.nl.

Tarief
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief btw per deelnemer, per training.
Bij aanmelding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. U kunt zich na aanmelding niet meer voor de training afmelden. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de training, dan is het wel mogelijk om een naamswijziging door te geven of een alternatieve trainingsdatum te kiezen.

Als er niet genoeg deelnemers zijn, kan het zijn dat we de training annuleren. Hier ontvangt u dan nader bericht over.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u de medewerker van uw praktijk definitief aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier, is uw aanmelding definitief en ontvangt u van ons de factuur voor de training.
Na uw betaling ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor aanvang een e-mail met daarin de persoonlijke link voor deelname aan de online training.

Online Instellingentraining MGn voor huisartsenpraktijken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""