Inschrijven
Deel op:

Online Training Medicom Tips & Trucs | 25 maart 2021 (VOL)

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich in de mogelijkheden die Medicom biedt. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Haal meer uit Medicom! Veel Medicom-gebruikers hebben het gevoel dat ze niet alle functionaliteit gebruiken die Medicom te bieden heeft. De verdiepingstraining Tips en Trucs voor Medicom-gebruikers is ontwikkeld om samen een aantal handigheden en onderwerpen te behandelen.

Inhoud
De training wordt met u samengesteld. Vooraf vragen we u als deelnemer gerichte vragen te stellen over onderwerpen waar u meer informatie over wilt ontvangen. Naast de basisonderdelen zoals nieuwe functionaliteiten in Medicom, patientenbeheer, medisch dossier, voorschrijven, correspondentie, instellen maskerbrieven en werken met (slimme)protocollen, actielijst en de Q module kan de training aangevuld worden met de onderdelen die u vooraf heeft aangeleverd en ingediend.

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) is besloten om onze trainingen digitaal te verzorgen. U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 2 uur.

Kosten
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 75,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Aanmelden voor een Online Training | Tips & Trucs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""