Inschrijven
Deel op:

Medicom Tips & Trucs | 30 april 2021

PharmaPartners biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Momenteel wordt een groot deel van de trainingen online aangeboden in de vorm van Webinars vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich samen met uw collega’s in de mogelijkheden die Medicom biedt. Daarnaast is er alle ruimte voor het oefenen van praktische vaardigheden en krijgt u verschillende handvatten mee die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Na de training bent u in staat om efficiënt patiëntbeheer/declaratie- en prestatiebeheer toe te passen. Patiëntbeheer/ declaratie- en prestatiebeheer is nodig om er zorg voor te dragen dat verrichtingen en inschrijfvergoedingen op een correctie en juiste wijze gedeclareerd kunnen worden. Zo wordt de kans op afwijzingen van declaraties tot een minimum beperkt. Dit draagt bij aan een optimale uitwisseling van zorginhoudelijke gegevens.

Inhoud
De training wordt met u samengesteld. Vooraf vragen we u als deelnemer gerichte vragen te stellen over onderwerpen waar u meer informatie over wilt ontvangen. Naast de basisonderdelen zoals nieuwe functionaliteiten in Medicom, patientenbeheer, medisch dossier, voorschrijven, correspondentie, instellen maskerbrieven en werken met (slimme)protocollen, actielijst en de Q module kan de training aangevuld worden met de onderdelen die u vooraf heeft aangeleverd en ingediend.

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) is besloten om onze trainingen digitaal te verzorgen. U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 2 uur.

Kosten
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 75,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Aanmelden voor een Online Training | Tips & Trucs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""