Volg live webinars en klassikale cursussen
Deel op:

(VOL) Webinar: succesvol eHealth in de... huisartsenpraktijk | 21 januari

Voor wie is deze Webinar?

Huisartsenpraktijken die gebruikmaken van MijnGezondheid.net

Beschrijving Webinar Succesvol eHealth

Hoe maakt u optimaal gebruik van MijnGezondheid.net & MedGemak in uw praktijk? Tijdens deze gratis Webinar frissen wij uw geheugen op met de belangrijkste basisprincipes die dienen als fundament voor het succesvol gebruik van eHealth in uw huisartsenpraktijk. Vervolgens wordt er ingegaan op een aantal nieuwe, praktische tips voor het gebruik van verschillende functionaliteiten binnen MijnGezondheid.net en MedGemak. Door de basisprincipes aan te vullen met een aantal nieuwe, praktische tips, draagt dit bij aan het succesvol maken en behouden van eHealth binnen uw huisartsenpraktijk! Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deelnemen aan deze Webinar

Benieuwd hoe u uw gebruik kunt optimaliseren? Schrijf u dan nu in voor deze gratis Webinar op donderdag 21 januari van 12:00 tot 13:00 uur. Er is plaats voor 60 aanmeldingen en vol = vol! Aanmelden kan via dit formulier.

Toevoeging: voorheen werd deze Webinar ‘Tips & Trucs Webinar’ genoemd. Om verwarring tussen de Tips & Trucs Webinar en de betaalde Tips & Trucs Training te voorkomen is de naamgeving aangepast. Benieuwd wat de Tips & Trucs Training kan bieden voor uw praktijk? Vraag een offerte aan via ehealth@pharmapartners.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via consultancyehealth@pharmapartners.nl.

Download ""