Deel op:

Versiebijeenkomst eHealth | MijnGezondheid.net en MedGemak | versie 516

Wegens grote belangstelling is er een extra eHealth versiebijeenkomst georganiseerd op dinsdag 13 april.

13 april vindt de tweede online versiebijeenkomst vanuit eHealth plaats. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze online bijeenkomst waarin wij u laten zijn wat de veranderingen en verbeteringen zijn binnen de aankomende versies van MijnGezondheid.net en MedGemak en de DVZA oplossing. Schrijf u nu in voor de sessie van 13 april van 13:00 tot 14:00! Kunt u niet aanwezig zijn? Geen probleem. De sessie wordt opgenomen en is na afloop terug te vinden op het klantportaal.

Productvisie en Roadmap

Onze productvisie vormt de rode draad voor onze strategie, onze ICT-oplossingen en dienstverlening. De visie en de bijbehorende thema’s zijn onder andere de basis voor de roadmap en voor de klantafspraken die we jaarlijks met onze klanten maken. We houden u gedurende het hele jaar graag op de hoogte van onze voortgang op de roadmap, in de bijbehorende thema’s en klantafspraken. Via de interactieve paginaheeft u altijd de meest actuele en juiste informatie voor handen. U bekijkt de interactieve roadmapklantafspraken en ook productvisie via ons klantenportaal mijn.pharmapartners.nl. 

>> klik hier om naar de roadmap op mijn.pharmapartners.nl te gaan 

Een van de klantafspraken dit jaar is dat wij u vier keer per jaar van een nieuwe versie van uw software voorzien. Deze versies worden opgebouwd op basis van ontwikkelingen die u reeds heeft ingezien op de interactieve roadmap. Wij presenteren de ontwikkelen graag aan u tijdens de speciale (online) versiebijeenkomsten die we organiseren.

Programma

Op basis van de vooraf bepaalde ontwikkelroadmap voeren we de belangrijke ontwikkelingen in bestaande en nieuwe functionaliteiten door. De eHealth Product Owners Mike, Karst en Anne houden zich bezig met de doorontwikkeling van de eHealth applicaties MijnGezondheid.net, de app MedGemak en de DVZA oplossing. Zij nemen u tijdens deze sessie mee in de veranderingen en verbeteringen in de aankomende versies van MijnGezondheid.net, MedGemak en de DVZA-oplossing. Onderstaande onderdelen zullen behandeld worden tijdens deze sessie:

  •  ‘Moet Ik Naar De Dokter?’ in MijnGezondheid.net en MedGemak
  • Bestelstatus in MijnGezondheid.net en MedGemak
  • Nieuwe homepage van MijnGezondheid.net
  • MijnGezondheid.net publiceren van documenten
  • DVZA-oplossing
    • Huisartsgegevens
    • PDF/a documenten

Tevens is het mogelijk om tijdens de sessie uw vragen te stellen middels de chatfunctie. Na afloop worden de emailadressen getoond waar vragen naar gestuurd kunnen worden.

Inschrijven versiebijeenkomst eHealth

Meer weten over de nieuwe versie van MijnGezondheid.net en MedGemak?

Schrijf u hier in voor de online versiebijeenkomst op dinsdag 13 april van 13:00 tot 14:00!

Let op! er is een maximaal aantal van 100 deelnemers verbonden aan deze sessie. 

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met Mike van der Schans via mike.van.der.schans@pharmapartners.nl.

Download ""