Deel op:

Versiebijeenkomst Medicom | versie 516 | 14 april

Onze productvisie vormt de rode draad voor onze strategie, onze ICT-oplossingen en dienstverlening. De visie en de bijbehorende thema’s zijn onder andere de basis voor de roadmap en voor de klantafspraken die we jaarlijks met onze klanten maken. We houden u gedurende het hele jaar graag op de hoogte van onze voortgang op de roadmap, in de bijbehorende thema’s en klantafspraken. Via de interactieve paginaheeft u altijd de meest actuele en juiste informatie voor handen. U bekijkt de interactieve roadmapklantafspraken en ook productvisie via ons klantenportaal mijn.pharmapartners.nl.  

>> klik hier om naar de roadmap op mijn.pharmapartners.nl te gaan 

Versiebijeenkomst

Een van de klantafspraken dit jaar is dat wij u vier keer per jaar van een nieuwe versie van uw software voorzien. Deze versies worden opgebouwd op basis van ontwikkelingen die u reeds heeft ingezien op de interactieve roadmap. Wij presenteren de ontwikkelen graag aan u tijdens de speciale (online) versiebijeenkomsten die we organiseren.

14 april vindt de online versiebijeenkomst voor de eerste versie vanuit Huisartsenzorg plaats. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze online bijeenkomst waarin wij u laten zijn wat de veranderingen en verbeteringen zijn binnen de aankomende versies van Medicom. Schrijf u nu in voor de sessie van 14 april van 10:00 tot 11:30! Kunt u niet aanwezig zijn? Geen probleem. De sessie wordt opgenomen en is na afloop terug te vinden op het klantportaal.

Programma

Het Portfolioteam van de Business Unit Huisartsenzorg houdt zich continu bezig met de doorontwikkeling van Medicom. Op basis van de vooraf bepaalde ontwikkelroadmap voeren we de belangrijke ontwikkelingen in bestaande en nieuwe functionaliteiten door. Tijdens deze sessie nemen we u mee in de veranderingen en verbeteringen in de aankomende versies van Medicom en de bijbehorende modules. De versie is opgebouwd op basis van de huidige ontwikkelingen in versie 516 (NU) en een sneak preview van de komende ontwikkelingen van de versie 518 (STRAKS). Onderstaande onderdelen zullen behandeld worden tijdens deze sessie:

Nu – uitleg over de nieuwste versie en de daarbij horende veranderingen en verbeteringen (Versie 516)

Straks – uitleg over de ontwikkelingen die binnenkort beschikbaar komen. (Sneak preview versie 518)

  • #lekkerwerken,
  • Agenda,
  • Retourrecepten

Tevens is het mogelijk om tijdens de sessie uw vragen te stellen middels de chatfunctie. Na afloop worden de emailadressen getoond waar vragen naar gestuurd kunnen worden.

Inschrijven versiebijeenkomst Huisartsenzorg

Meer weten over de nieuwe versie van Huisartsenzorg | Medicom?

Schrijf u hier in voor de online versiebijeenkomst op woensdag 14 april van 10:00 tot 11:30!

Let op! er is een maximaal aantal van 100 deelnemers verbonden aan deze sessie. 

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Judith Rooswinkel (judith.rooswinkel@pharmapartners.nl) 

Download ""