Inschrijven
Deel op:

Webinar: Demonstratie MijnGezondheid.net & MedGemak - OPEN portaalroute | 10 december

Voor wie is deze Webinar?

Huisartsenpraktijken die nog geen gebruik maken van MijnGezondheid.net OF huisartsenpraktijken die al gebruik maken van MijnGezondheid.net, maar nog niet voldoen aan OPEN.

Inhoud Webinar:

Sinds juli 2020 is de vernieuwde ‘Wet cliëntenrechten bij elektronische verwerking van gegevens in de zorg’ (Wcbevvg) van kracht voor alle eerstelijns zorgverleners. Deze wet houdt in dat patiënten per 1 juli 2020 het wettelijk recht hebben op elektronisch inzicht in hun medisch dossier. Om de huisartsenpraktijk te ondersteunen in het voldoen aan deze wet, is er door de overheid een subsidieregeling samengesteld genaamd OPEN. Wanneer een huisartsenpraktijk vóór 31 december 2020 voldoet aan de OPEN-regelingen, ontvangt deze een wettelijke vergoeding van €2,83 per ingeschreven patiënt.

Hoe u als huisartsenpraktijk kunt voldoen aan de OPEN-eisen met behulp van MijnGezondheid.net wordt in deze Webinar nog eenmaal besproken. Door het volgen van deze Webinar zult u een goed beeld krijgen van wat MijnGezondheid.net hierin voor uw praktijk kan betekenen. Na aanleiding van deze informatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via ehealth@pharmapartners.nl.

Benieuwd naar een impressie van MijnGezondheid.net voordat u zich aanmeldt?

Bekijk onderstaande instructievideo’s:

  1. Onderdelen t.b.v. OPEN
  2. Online afspraak maken
  3. Herhaalrecepten
  4. e-Consults
  5. Labwaarden publiceren
  6. MedGemak (Mobiele applicatie voor iOS en Android)

Deelnemen aan de Webinar

Schrijf u nu in voor deze Webinar via onderstaand inschrijfformulier!

Webinar: Demonstratie MijnGezondheid.net & MedGemak - OPEN portaalroute | 10 december

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""