Volg live webinars en klassikale cursussen
Inschrijven
Deel op:

Webinar: e-Help - uw vraag & antwoord op de meest gestelde eHealthvragen | 9 maart

Voor wie is deze Webinar?

Huisartsenpraktijken en apotheken die gebruikmaken van MijnGezondheid.net

Beschrijving Webinar

Tijdens deze gratis Webinar geven onze eHealthspecialisten antwoord op de veelgestelde vragen over MijnGezondheid.net en MedGemak. Tijdens de Webinar worden zowel de vragen die het vaakst voorkomen bij de zorgverlener als bij de patiënt inhoudelijk beantwoord. Na het volgen van deze Webinar beschikt u als assistente, huisarts, apotheker of andere medewerker over de juiste informatie over de meest voorkomende vragen m.b.t. MijnGezondheid.net en MedGemak en kunt u uw patiënten en collega’s te woord staan over deze onderwerpen. Naast het behandelen van de meest voorkomende vragen, is er ook gelegenheid om uw eigen vragen te stellen aan onze eHealthspecialisten. De Webinar wordt gegeven via Microsoft Teams, waardoor interactie mogelijk is. Heeft u een vraag die vaker voorkomt? Deze zullen we dan meteen opnemen op de pagina voor veelgestelde vragen over MijnGezondheid.net en MedGemak!

Deelnemen aan deze Webinar

Benieuwd hoe u uw gebruik kunt optimaliseren? Schrijf u dan nu in voor deze gratis Webinar op dinsdag 9 maart van 14:00 tot 15:00 uur.  De Webinar wordt gegeven via Microsoft Teams. U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met de deelnamelink op het opgegeven e-mailadres. Er is plaats voor 30 aanmeldingen en vol = vol! Aanmelden kan via onderstaand formulier. De Webinar zal tevens worden opgenomen en kan worden teruggekeken op het klantportaal mijn.pharmapartners.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via ehealth@pharmapartners.nl.

Helaas is het inschrijvingslimiet van 30 aanmeldingen bereikt. Hou onze Webinaragenda in de gaten voor de volgende Webinar.

Download ""