Met-elkaar-de-beste-zorg-realiseren

Griep- en Pneumokokkenvaccinatie Service

Informeer uw patiënten optimaal over de griep- en pneumokokkenvaccinatie.
Vorig jaar (2019) heeft PharmaPartners voor het eerst de Griepvaccinatie service aangeboden in Medicom. Een service die de selectieprocedure en het versturen van brieven aan patiënten eenvoudiger, zorgvuldiger, veiliger, sneller en goedkoper heeft gemaakt. Dit jaar wordt deze service uitgebreid met de Pneumokokkenvaccinatie service. de Pneumokokkenvaccinatie service wordt een vast onderdeel van de Griepvaccinatie service.

Daarnaast heeft PharmaPartners de Griepvaccinatie service geoptimaliseerd op basis van input van de gebruikers. De verbeteringen worden in de brochure met uitgebreide informatie over deze service toegelicht. De vindt u onderaan deze pagina.

Informeer uw patiënten optimaal over de griep- en pneumokokkenvaccinatie. Ieder jaar ontvangen drie miljoen mensen een uitnodigingsbrief voor de griepprik. Vanaf najaar 2020 komt hier de uitnodigingsbrief voor pneumokokkenvaccinatie bij.

PharmaPartners biedt de gecombineerde service voor griep en pneumokokken vanaf 2020 aan. Zo kunt u zich richten op de patiënt en wordt het uitnodigen voor de vaccinatie momenten volledig voor u uit handen genomen.

>> Direct aanmelden voor de Griep- en Pneumokokkenvaccinatie Service

DMDR Medical Marketing BV
Om het zorgproces te optimaliseren, is in het kader van de Griepvaccincatie service, in 2019 de samenwerking gezocht met DMDR Medical Marketing BV, een zeer betrouwbare partner op het gebied van postale diensten in de medische sector. Zij versturen alle uitnodigingsbrieven. Snel, makkelijk en betrouwbaar!

Zorgvuldige selectieprocedure
Een van de belangrijkste aspecten bij het versturen van brieven aan patiënten is een zorgvuldige selectieprocedure. Met de Griep- en Pneumokokkenvaccinatie service is dit proces sterk vereenvoudigd. Dubbele gegevens die in verschillende selecties voorkomen worden automatisch uit het systeem gehaald. De selectie wordt enkel gemaakt uit de actieve op naam ingeschreven patiënten in de praktijk. Voor het bestand wordt verzonden naar DMDR vindt er nogmaals een controle plaats op de status van patiënten. Zo voorkomt u vervelende situaties waarbij bijvoorbeeld een patiënt die is overleden, alsnog een brief ontvangt. Ook uitgeschreven patiënten worden uit de selectie gehaald.
Zijn er na het verzenden van het bestand nog wijzigingen? Dan dienen deze met DMDR afgestemd te worden.

De Griep- en Pneumokokkenvaccinatie service regelt dat de patiëntendossiers, de van toepassing zijnde kenmerken krijgen. Uw voordeel: makkelijk en betrouwbaar.

De beoordeelde selecties worden vanuit de Q-module met de juiste rubrieken t.b.v. de griep- en pneumokokkenuitnodiging klaargezet en naar DMDR gestuurd. Via een beveiligde verbinding wordt de data uit Medicom rechtstreeks uitgewisseld met DMDR Medical Marketing BV conform de AVG richtlijnen. Zo blijven er geen bestanden met patiëntgegevens achter op de lokale werkplek.

PharmaPartners zorgt ervoor dat de benodigde data tijdig in Medicom wordt klaargezet. Vervolgens worden de uitnodigingsbrieven verstuurd door DMDR Medical Marketing BV, zonder dat u er verder nog naar hoeft om te kijken. Snel, makkelijk en betrouwbaar! De inhoud en het uiterlijk van de brief stemt u direct af met DMDR.

Diverse mogelijkheden
Voor het verzenden van de brieven biedt DMDR Medical Marketing BV diverse mogelijkheden. Nadat u zich digitaal heeft aangemeld voor de Griep- en Pneumokokken vaccinatie service neemt DMDR contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Kosten
De kosten verlopen via DMDR Medical Marketing BV. DMDR Medical Marketing BV hanteert een scherpe prijs vanaf € 0,75 exclusief btw per verzonden brief.  U betaalt dus per verzonden brief en dit loopt via DMDR Medical Marketing BV. Voor meer informatie over de prijs verwijzen wij u dan ook door naar de website van DMDR Medical Marketing BV. Tevens wordt er altijd een door de LHV goedgekeurde verwerkersovereenkomst afgesloten en in overeenstemming met de AVG wordt alle data na verzending vernietigd.

PharmaPartners berekent geen aanvullende kosten voor de selecties die voor u worden klaargezet in de Qmodule en voor het versturen van de benodigde data naar DMDR voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie uitnodigingen.

Heeft u vragen m.b.t. de prijs van deze service? Ga dan naar de website van DMDR Medical Marketing BV. 

Nieuw in 2020 | Mogelijkheid tot aanvullende Sms Afspraak Herrinnering Service
Niet iedereen geeft gehoor aan de oproep voor de vaccinaties. Daarom kunt u gebruik maken van de SMS Afspraak Herinnering Service als aanvulling op de Griep- en Pneumokokkenvaccinatie service. Met deze aanvulling zorgt u voor een aantoonbaar lagere no show tijdens de geplande vaccinatie afspraken omdat u de patiënt een dag voor de afspraak een reminder per SMS stuurt. Wilt u meer informatie over de SMS Afspraak Herinnering Service als aanvulling op de Griep- en Pneumokokkenvaccinatie Service dan verwijzen we u graag door naar de uitgebreide brochure. Wanneer u gebruik wilt maken van deze aanvullende service betaalt u nu géén implementatiekosten!

Vragen?
Heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten via griepvaccinatie@pharmapartners.nl 

  • Alles in één keer geregeld voor twee vaccinatiemomenten
  • Persoonsgegevens volgens de AVG wetgeving verwerkt
  • Barcode voor snelle registratie
  • Zorgvuldige selectieprocedure
  • Inclusief veiligheidsnaalden
  • Lagere no show door mogelijkheid aanvullend SMS Afspraak Herinnering Service

Download de uitgebreide informatie over de Griep- en Pneumokokkenvaccinatie Service

Download ""