Kind natuur
Nieuws overzicht
Deel op:

Coronavirus update | Maximale ondersteuning voor apothekers

Door de gevolgen van het coronavirus loopt de druk bij u in de apotheek behoorlijk op. Er is een enorme vraag naar mondkapjes, desinfecterende handgel en pijnstillers. Ook zijn er zorgen over een mogelijk medicijntekort. “PharmaPartners wenst u veel sterkte in deze pittige tijd”, zegt Sander de Jong, directeur Farmacie. “Wij blijven het maximale doen om met onze dienstverlening iedereen in de apotheek zo goed mogelijk te ondersteunen.”

Customer Support 

Uiteraard treffen wij zelf ook maatregelen op basis van de adviezen van de overheid en het RIVM. Het hoofdkantoor in Oosterhout ligt midden in de provincie met de meeste coronagevallen. Sinds 9 maart werken wij daarom zoveel mogelijk thuis.

Ondanks deze aangepaste manier van werken kunt u ons gewoon bereiken. Onze informatiesystemen zijn zo ingericht dat onze Customer Support-medewerkers altijd en overal telefonisch support kunnen geven. Alle diensten blijven bestaan.

Daarnaast vindt u hier een handleiding met drie opties die het mogelijk maken om vanaf een andere locatie in te loggen in uw eigen omgeving.

Afspraken 

Wat afspraken betreft volgen wij uw wensen. In goed overleg bekijken we natuurlijk de mogelijkheid of afspraken online door kunnen gaan. Daar hebben we inmiddels goede ervaringen mee.

Versiebijeenkomsten Pharmacom

De versiebijeenkomsten die in april gepland staan, worden omgezet naar live vragensessies en video’s. Gebruikers die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen binnenkort een mail met meer informatie.

Trainingen en Implementaties

Ook andere trainingen, cursussen en implementaties worden voorlopig op een andere manier ingericht. Corné van Halum, manager Research & Development: “Trainingen en cursussen bieden we waar mogelijk online aan. Uiteraard stemmen we dit altijd eerst af met de klant en we brengen iedereen op tijd op de hoogte.”

Wij delen de komende periode zo veel mogelijk informatie rond corona via de eigen kanalen.

Download ""