PharmaPartners-ICT-ontwikkelingen-laptop
Nieuws overzicht
Deel op:

Nieuwe klassikale Pharmacom-cursussen vanaf mei 2018

Heeft u behoefte aan extra verdieping en een uitbreiding van uw kennis over Pharmacom Nieuw? Of wilt u uw voorraad zo optimaal mogelijk inrichten en kosten besparen? Schrijf u dan in voor één van onze klassikale cursussen. Deze cursussen worden gegeven in Alphen aan den Rijn, Zwolle en Oosterhout.

Pharmacom Nieuw Advanced

Tijdens deze cursus krijgt u handvatten om efficiënt te werken in Pharmacom Nieuw. Wij geven u tips en trucs binnen de receptverwerking, patiëntenbeheer, EPD/ADP, de medicatiestatus en medicatiehistorie. Daarnaast worden nieuwe functies toegelicht en kunt u zelf oefenen in Pharmacom Nieuw. Het is van belang dat u reeds werkt in Pharmacom Nieuw en de basis voor receptverwerking beheerst.

Pharmacom Logistiek: Voorraad, bestellen en assortimentsbeheer

Samen met u bekijken we hoe uw voorraad in Pharmacom het meest optimaal kan worden ingericht. We bieden handvatten om de voorraad zo goed mogelijk te beheren en verschillen te voorkomen. Deze cursus is interessant voor iedereen die de voorraad, het assortiment, de managementinformatie en de opschoonfuncties goed wil beheren.

Workshop Privacy en Informatiebeveiliging in de praktijk

De inhoud van deze workshop omvat een algemene introductie van de relevante privacywetgevingen AVG en Wcbevvg, de belangrijkste samenhang tussen informatiebeveiliging en privacy en welke praktische stappen u hierin kan nemen.

Praktische informatie

  • Alle cursussen vinden doorgang bij minimaal zes deelnemers.
  • U ontvangt uiterlijk één week van tevoren bericht of er voldoende aanmeldingen zijn en de cursus doorgang zal vinden.
  • De kosten bedragen €225,- exclusief BTW per persoon per cursus.
  • Informatie over de cursuslocatie ontvangt u zo snel mogelijk.
  • U kunt elke cursus ook op locatie volgen voor het hele apotheekteam. Neem voor meer informatie contact op via academy@pharmapartners.nl.

Interesse?

Schrijf u in via het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar academy@pharmapartners.nl.

Download ""