Slinger Winnaar
Nieuws overzicht
Deel op:

Bekendmaking winnaar teamuitje beursactie

Op 8 oktober 2019 stond PharmaPartners op het KNMP-Najaarscongres. Tijdens dit congres hebben wij veel van jullie bijgepraat over onze nieuwe modules Digitaal Recept en Digitaal Factureren. Tijdens deze dag kon u deelnemen aan een aantrekkelijke winactie. Als u voor 7 november 2019 tekende voor Digitaal Recept, deed u mee aan de KNMP-beursactie en maakte u kans op een teamuitje ter waarde van €1000,-.

Winnaar teamuitje Dorpsapotheek Nunspeet

De winnaar is Dorpsapotheek uit Nunspeet.  Afgelopen week bezochten wij de apotheek en overhandigden de prijs. Het team was blij verrast met de prijs. Namens PharmaPartners nogmaals van harte gefeliciteerd. Wij wensen het team van de Dorpsapotheek alvast heel veel plezier met het teamuitje en voor straks succes met de start van Digitaal Recept.

Dorpsapotheek

Digitaal Recept gebruiken

Wilt u ook recepten volledig digitaal verwerken? Kies dan voor de module Digitaal Recept. Met deze module hoeft u geen receptbriefjes meer te printen. Alleen het papier wat echt nodig is, zoals het afleveretiket, wordt nog geprint. Dit is een stuk efficiënter en tegelijkertijd bespaart u heel veel papier. Ook het zoekraken van recepten is hiermee verleden tijd. Meer informatie over Digitaal Recept leest u hier.

Interesse?

Neem contact met ons op via farmacie@pharmapartners.nl.

Download ""