stand-KNMP-congres
Nieuws overzicht
Deel op:

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op het KNMP Voorjaarscongres!

PharmaPartners en Health Base willen u graag hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand tijdens het KNMP Voorjaarscongres. We hebben het congres als zeer positief ervaren en kijken uit naar een verdere samenwerking met u. Mede dankzij u was het een geslaagde dag!

Tijdens het congres hebben we u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom Pharmacom Nieuw, MijnGezondheid.net, de patiëntapp MedGemak met o.a. GIP op beeldscherm, Receptcontrole Online en Pharmacom Smart met daarin Signaal op Maat. We hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van deze producten en innovaties. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via farmacie@pharmapartners.nl.

Laatste kans beursactie!

Als bezoeker van het KNMP Voorjaarscongres 2018 heeft u kunnen profiteren van een beursaanbieding om de communicatie met uw patiënten te optimaliseren. Wilt u nog gebruik maken van de beursactie? Stuur de flyer dan voor 1 april 2018 ingevuld en ondertekend retour aan farmacie@pharmapartners.nl. Daarna ontvangt u van ons een offerte per mail.

Heeft u ons gemist?

Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze stand te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze producten en innovatieve projecten? Neem dan gerust contact met ons op via farmacie@pharmapartners.nl of schrijf u direct in voor onze webinars over Pharmacom Smart, de labwaarden-module en e-health.

Download ""