Producten blokken
Nieuws overzicht
Deel op:

Lekker werken met Medicom

Drie keer extra klikken om de hartslag in te voeren. Het zijn dit soort kleine dingetjes die nogal wat irritatie opwekken in de praktijk. PharmaPartners wil huisartsen en praktijkmedewerkers snel van hun alledaagse ICT ergernissen gaan verlossen. Onder de titel ‘Lekker werken’ gaat PharmaPartners in 2021 aan de slag met de kleine meldingen die door Medicom-gebruikers zijn ingediend via het klantenportaal (mijn.pharmapartners.nl). Hier mogen gebruikers aangeven wat beter kan binnen de basisfunctionaliteiten van hun HIS. De beste en makkelijkste op te lossen ideeën worden opgepakt.

Het onderwerp #lekkerwerken is onderdeel van de PharmaPartners huisartsenzorg roadmap in 2021 en geeft gebruikers de mogelijkheid om  echt invloed uit te oefenen op de nieuwe plannen voor softwareontwikkeling.

“Het gaat niet om nieuwe, revolutionaire flitsende modules. Maar juist om die hele kleine aanpassingen die het dagelijkse basiswerk, zoals consult voeren en declareren, gemakkelijker maken. Kleine herzieningen kosten minder tijd, waardoor we er ook veel kunnen doen en een hoop zorgverleners blij kunnen maken.”

Ja, dat had misschien eerder gemoeten. Maar afgelopen jaren had PharmaPartners alle capaciteit nodig voor grotere tijdrovende projecten, vaak in het kader van wetgeving zoals AVG en OPEN. “Ook heel belangrijk”, benadrukt Rooswinkel. “Alleen merken we dat zorgverleners daar niet heel erg blij van worden terwijl dat natuurlijk ons doel is. Een nieuw bevlogen ontwikkelteam krijgt daarom de ruimte om een hele reeks kleine verbeteringen te realiseren die wel zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van de gebruikers.”

Simpele, snelle oplossingen

Wilt u ook uw bijdrage leveren aan #lekkerwerken in Medicom? Dat kan heel gemakkelijk. U kunt uw melding indienen via het klantenportaal (mijn.pharmapartners.nl)

Tip voor het indienen van uw melding! Om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de verbeterpunten die we kunnen doorvoeren op basis van uw melding, vragen we u om in uw melding de huidige (niet wensbare) situatie te schetsen. Wat doet u nu? Waarom is dit niet prettig en vooral wat is voor u de gewenste oplossing of situatie.

 

Download ""