Producten blokken
Nieuws overzicht
Deel op:

Lekker werken met Medicom

Drie keer extra klikken om de hartslag in te voeren. Niet kunnen zoeken op de geboortenaam van de gehuwde patiënt. Het zijn dit soort kleine dingetjes die nogal wat irritatie opwekken in de praktijk. PharmaPartners wil huisartsen en praktijkmedewerkers snel van hun alledaagse ICT ergernissen gaan verlossen. Onder de titel ‘Lekker werken’ organiseren we woensdag 30 september en donderdag 1 oktober online feedbacksessies waarin Medicom-gebruikers mogen aangeven wat beter kan binnen de basisfunctionaliteiten van hun HIS. De beste en makkelijkste op te lossen ideeën worden opgepakt.

“De feedbacksessies zijn een uitgelezen kans om mee te denken en echt invloed uit te oefenen op de nieuwe plannen voor softwareontwikkeling”, zegt Judith Rooswinkel, Business Analist  PharmaPartners.

“Het gaat niet om nieuwe, revolutionaire flitsende modules. Maar juist om die hele kleine aanpassingen die het dagelijkse basiswerk, zoals consult voeren en declareren, gemakkelijker maken. Kleine herzieningen kosten minder tijd, waardoor we er ook veel kunnen doen en een hoop zorgverleners blij kunnen maken.”

Ja, dat had misschien eerder gemoeten. Maar afgelopen jaren had PharmaPartners alle capaciteit nodig voor grotere tijdrovende projecten, vaak in het kader van wetgeving zoals AVG en OPEN. “Ook heel belangrijk”, benadrukt Rooswinkel. “Alleen merken we dat zorgverleners daar niet heel erg blij van worden terwijl dat natuurlijk ons doel is. Een nieuw bevlogen ontwikkelteam krijgt daarom de ruimte om een hele reeks kleine verbeteringen te realiseren die wel zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van de gebruikers.”

Simpele, snelle oplossingen

Tijdens de eerste twee feedbacksessies hoopt PharmaPartners al tot een mooi eerste lijstje met de allergrootste software irritaties en beste verbetervoorstellen te komen. Rooswinkel. “We starten met de herzieningen die Medicom-huisartsen en -praktijkmedewerkers in korte tijd het meest ontlasten. Lekker werken met zoveel mogelijk simpele, snelle oplossingen. Dat is de kern.”

Feedbacksessies Lekker Werken: woensdag 30 september van 16:00 tot 17:00 uur en donderdag 1 oktober van 17:30 tot 18:30 uur. Klik hier om u direct aan te melden voor één van de sessies.

Download ""