PharmaPartners-agenda-item
Nieuws overzicht
Deel op:

Meld u nu aan voor de jaarvergaderingen en de gebruikersbijeenkomst Pharmacom

U bent van harte welkom op de Jaarvergaderingen van de Pharmacom-Raad en de VeGoP op 4 oktober aanstaande in Rotterdam. Tijdens deze vergaderingen blikken we samen met u terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het komende jaar.

Het bestuur van de VeGOP heeft voor 2019 een beleidsplan opgesteld en wil graag met de leden de discussie op de inhoud aangaan. Hoe kijken de leden tegen de verschillende onderwerpen aan en welke prioriteiten willen wij eraan stellen in de ontwikkeling? Het beleidsplan met daarin een korte toelichting per onderwerp wordt u na aanmelden vooraf toegezonden.

Aansluitend aan de jaarvergaderingen zal de gebruikersbijeenkomst Pharmacom plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst praten we u bij over de nieuwe wetgeving op het gebied van privacy en informatiebeveiliging, de manier waarop Pharmacom deze ondersteunt en wat u zelf kunt doen. Daarnaast maakt u kennis met nieuwe ontwikkelingen zoals de slimme beslisondersteuning in Pharmacom Smart en de module labwaarden die de medicatiebewaking verder verrijkt.

Interesse?

Meld u hier direct aan.

Let op! U dient zich voor iedere bijeenkomst separaat aan te melden via de bovenstaande links.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de jaarvergaderingen en/of de gebruikersbijeenkomst!

 

Download ""