producten-blokken
Nieuws overzicht
Deel op:

Meld u nu aan voor de versiebijeenkomsten van eHealth, Pharmacom en Medicom

Onze productvisie vormt de rode draad voor onze strategie, onze ICT-oplossingen en dienstverlening. De visie en de bijbehorende thema’s zijn onder andere de basis voor de roadmap en voor de klantafspraken die we jaarlijks met onze klanten maken. We houden u gedurende het hele jaar graag op de hoogte van onze voortgang op de roadmap, in de bijbehorende thema’s en klantafspraken. Via de interactieve pagina’s heeft u altijd de meest actuele en juiste informatie voor handen. U bekijkt de interactieve roadmap, klantafspraken en ook productvisie via ons klantenportaal mijn.pharmapartners.nl.  

>> klik hier om naar de roadmap op mijn.pharmapartners.nl te gaan 

Versiebijeenkomsten
Een van de klantafspraken dit jaar is dat wij u vier keer per jaar van een nieuwe versie van uw software voorzien. Deze versies worden opgebouwd op basis van ontwikkelingen die u reeds heeft ingezien op de interactieve roadmap. Wij presenteren de ontwikkelen graag aan u tijdens de speciale (online) versiebijeenkomsten die we organiseren.

Vanaf de eerste week van april vinden de online versiebijeenkomsten voor eHealth, Pharmacom en Medicom plaats. Bekijk onderstaande planning en schrijf u in voor één van de versiebijeenkomsten.

Versiebijeenkomst eHealth | 7 april 14:00 – 15:00 uur en 13 april van 13:00 – 14:00 uur 
Woensdag 7 april en dinsdag 13 april vinden de online versiebijeenkomsten vanuit eHealth plaats. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een van deze online bijeenkomsten waarin wij u laten zijn wat de veranderingen en verbeteringen zijn binnen de aankomende versies van MijnGezondheid.net, MedGemak en de DVZA- oplossing. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van het programma van deze bijeenkomst.

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst eHealth versie 516 op 7 april van 14:00 – 15:00 uur

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst eHealth versie 516 op 13 april van 13:00 – 14:00 uur

Versiebijeenkomst Medicom | 14 april 10:00 – 11:30 uur en 15 april van 15:00 – 16:30 uur
Het Portfolioteam van de Business Unit Huisartsenzorg houdt zich continu bezig met de doorontwikkeling van Medicom. Op basis van de vooraf bepaalde ontwikkelroadmap voeren we belangrijke ontwikkelingen in bestaande en nieuwe functionaliteiten door. Tijdens de versiebijeenkomsten op 14 en 15 april nemen we u mee in de veranderingen en verbeteringen in de aankomende versies van Medicom en de bijbehorende modules. Onderstaande onderdelen worden behandeld tijdens deze sessies:

Nu – uitleg over de nieuwste versie en de daarbij horende veranderingen en verbeteringen (Versie 516)

Straks – uitleg over de ontwikkelingen die binnenkort beschikbaar komen. (Sneak preview versie 518)

  • #lekkerwerken,
  • Agenda,
  • Retourrecepten

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst Medicom versie 516 op 14 april van 10:00 – 11:30 uur
>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst Medicom versie 516 op 15 april 15:00 – 16:30 uur 

Versiebijeenkomst Pharmacom | 13 april 11:00 – 12:00 uur en 19 april van 12:30 – 13:30 uur
Op dinsdag 13 april vindt de online versiebijeenkomst Pharmacom plaats. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst waarin wij samen met u willen inzoomen op een aantal veranderingen en verbeteringen binnen de aankomende versie (versie 516) van Pharmacom. Zo nemen we u graag mee in het proces voor de klantafspraak #lekkerwerken en laten we u een demo zien van het Patiënt Dashboard en Labelcoach. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Meer informatie over het programma vindt u op onze website.

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst Pharmacom versie 516 op 13 april (bijna VOL)

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst Pharmacom versie 516 op 19 april

 

Het is tijdens alle sessies mogelijk om direct uw vragen te stellen middels de chatfunctie. Na afloop worden de emailadressen getoond waar verdere vragen naar gestuurd kunnen worden.

Kunt u niet bij de bijeenkomsten aanwezig zijn? Geen probleem. De sessies worden opgenomen en zijn na afloop terug te vinden op het klantportaal.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via mijn.pharmapartners.nl of via ons telefoonnummer 088 688 88 20.

Download ""