Volg live webinars en klassikale cursussen
Nieuws overzicht
Deel op:

Online vragensessies over Digitaal Recept

PharmaPartners stelt gedurende dit jaar klanten die nog geen gebruik maken van Digitaal Recept in staat om uitgebreid kennis te maken met deze module. Vanaf medio maart tot en met medio november krijgen klanten tijdens negen vragensessies de mogelijkheid om online hun vragen te stellen over het digitaal verwerken van recepten in de apotheek, het zogeheten papierloos werken.

De vragensessies vinden plaats via Teams. Per sessie van anderhalf uur is er plek voor maximaal 25 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor interactie. Om een eerste indruk van Digitaal Recept te krijgen kunnen deelnemers deze demonstratievideo bekijken waarin helder wordt uitgelegd wat Digitaal Recept is en tonen we hoe de module werkt. Ook is de informatie op deze pagina op mijn.pharmapartners.nl interessant. Hier kun je onder andere lezen welke ontwikkelingen PharmaPartners de komende tijd in Digitaal Recept doorvoert.

Vragenformulier

We kunnen ons goed voorstellen dat klanten, geheel vrijblijvend, vragen hebben over Digitaal Recept. Bijvoorbeeld: Hoe verloopt het implementatieproces? Of specifieke vragen in combinatie met het apotheekproces. Klanten kunnen hun vragen vooraf indienen via het vragenformulier, zodat onze consultants zich kunnen voorbereiden. Uiteraard kunnen er tijdens de sessies ook vragen worden gesteld.” Wilt u deelnemen aan één van onze vragensessies? Onderaan dit artikel vindt u de jaarplanning en linkjes naar de inschrijfformulieren voor de diverse vragensessies terug.

Meer overzicht

Met de module Digitaal Recept kan er in de apotheek nóg efficiënter worden gewerkt. De papierloze receptverwerking biedt immers grote voordelen. “Het heen en weer geren met losse papiertjes, stickers en receptbriefjes is voorbij”, zegt apotheker Mark Drenth tevreden. De eigenaar van vijf Friese apotheken stapte vorig jaar  over op Digitaal Recept. “Er is meer overzicht in de apotheken en assistentes wisselen makkelijker van locatie.”  Lees hier verder voor meer informatie.

Goede voorbereiding

Apotheek Wassenaar in Huizen startte in januari van dit jaar met Digitaal Recept. De implementatie is soepel verlopen. Farmaceutisch Manager Mariska van Beek: “Dat heeft alles te maken met een goede voorbereiding. Iedereen heeft zich goed ingelezen. Er is documentatie naar alle medewerkers gestuurd, zodat ze zich goed konden voorbereiden. PharmaPartners heeft in de aanloop naar de introductie online een instructie gegeven en op de eerste dag dat we zijn overgegaan was iemand van PharmaPartners aanwezig om het team te ondersteunen.” Lees hier verder voor meer informatie.

“Ik zou nooit meer terug willen. Digitaal Recept is gewoon echt een goede verbetering”
Nathalie Ruardy, apothekersassistente De Griffioen

Het personeel van Apotheek De Griffioen in Wolvega kan zich het werkproces zonder Digitaal Recept niet meer voorstellen. De Griffioen heeft het papierloos werken vorig jaar ingevoerd. “Ik zou nooit meer terug willen. Het is gewoon echt een goede verbetering”, zegt apothekersassistente Nathalie Ruardy. Apotheker Willem Jan Lampert: “Digitaal Recept past precies bij onze visie van meer rust en ruimte in de apotheek en meer tijd voor zorg. Dat eindeloos uitzoeken en sorteren van recepten ben je kwijt.” Voor meer informatie lees hier verder.

 

Dit is het moment om met ons in contact te treden
PharmaPartners

We denken dat klanten zich aan de hand van de demonstratievideo en de informatie van de gebruikers in de genoemde klantcases een prima eerste indruk van de module Digitaal Recept kunnen maken. Maar ongetwijfeld zijn er nog bepaalde twijfels en/of vragen over bepaalde zaken. Die kunnen vanaf 16 maart het hele jaar worden gesteld in de maandelijkse vragensessies. Dit is het moment om met ons in contact te treden!

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan een vragensessie, schrijf u dan direct online  in voor één van onze vragensessies.

Vragen?

Neem dan contact met ons op via farmacie@pharmapartners.nl.

Download ""