pharmapartners integrale eerstelijnszorg ict voor het hele gezin
Nieuws overzicht
Deel op:

Professioneel clusterbeheer: een zorg minder!

Het clusterbeheer kan in de praktijk nogal wat tijd vragen. Zeker naarmate een cluster groter wordt. Met de dienst Clusterbeheer nemen wij u en uw collega’s die zorg uit handen. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een schoon en goed beheerd cluster en adequate afhandeling van uw verzoeken, die u eenvoudig via een online portaal indient.

Ongemerkt kan er heel wat ‘vervuiling’ ontstaan in het cluster. Denk aan dubbele patiënten, dubbele mailadressen, contactgegevens van bedrijven die niet meer bestaan en oude apotheek- of huisartscodes. Wanneer u gebruikmaakt van de dienst Clusterbeheer, werken wij het achterstallige onderhoud weg en zorgen we ervoor dat de bestanden voortaan schoon blijven. Samen met u werken we aan een uniforme werkwijze. Daardoor heeft u meer overzicht en een systeem dat beter presteert. Dat maakt het leveren van de beste zorg eenvoudiger.

Betrouwbaar en bereikbaar

Met de dienst Clusterbeheer kiest u voor continuïteit en borgt u het kennisniveau. Onze medewerkers weten exact hoe onze zorgsystemen werken en zijn op de hoogte van de nieuwste functionaliteit. U krijgt via een besloten portaal rechtstreeks toegang tot uw clusterbeheerders bij PharmaPartners – voor Huisartsenzorg én voor Farmacie. Daarnaast vindt u op het portaal ondersteunend materiaal en specifieke clusterinformatie.

De dienst Clusterbeheer zorgt voor:

  • Maandelijks onderhoud van de TAXE
  • Het controleren, uitvoeren en terugkoppelen van individuele ontdubbelaanvragen. Met andere woorden, het samenvoegen van dubbele patiënten.
  • Periodiek ontdubbelen op basis van batches
  • Onderhoud van clustertabellen; zorgverzekeraarstabel, derdentabel, artsentabel, adresboek en postcodetabel of straatnaam tabel. En indien gewenst het jaarlijks toevoegen van tarieven en prestaties van uw dominante zorgverzekeraar.
  • Monitoren en terugkoppelen van de DAP en SLA over clusterbeheer

Professioneel Clusterbeheer

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag via tel. 088 688 88 88 of per mail farmacie@pharmapartners.nl of huisartsenzorg@pharmapartners.nl.

Download ""