Innovaties lego
Nieuws overzicht
Deel op:

Sneakpreview Patiënt Dashboard…kijkt u ook mee?

Om apothekersassistenten zo goed mogelijk te ondersteunen bij de meest gestelde vragen aan de balie of telefoon ontwikkelt het Innovatieplatform de module Patiënt Dashboard. Tijdens de laatste online klantsessie vertoonde PharmaPartners een sneakpreview van het eerste prototype. Wilt u ook zien hoe het Patiënt Dashboard alle zorginhoudelijke- en logistieke informatie bundelt in één overzichtelijk scherm? Klik dan hier om de video te bekijken.

Het Patiënt Dashboard is de eerste innovatie van het vorig jaar opgerichte Innovatieplatform. Vanuit dit samenwerkingsverband investeren PharmaPartners en een groep Pharmacom-gebruikers de komende twee jaar in een aantal extra innovaties om de werkprocessen in de apotheek verder te verbeteren. In ruil voor hun investering kiezen de deelnemende apothekers de innovaties. Ook zijn ze vanaf de ontwerp- tot en met de testfase bij de ontwikkeling betrokken. Bij afname krijgen de leden van het platform financieel voordeel.

Het prototype van het Patiënt Dashboard is met veel enthousiasme ontvangen. Komende weken bezoekt PharmaPartners een aantal leden van het Innovatieplatform met een testsysteem. Hierop kunnen apothekers en apothekersassistenten het Patiënt Dashboard zelf testen.

Binnenkort kiest het Innovatieplatform een tweede innovatie. Wilt u ook met collega apothekers en PharmaPartners samenwerken aan extra vernieuwingen in de apotheek? Het Innovatieplatform biedt nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

Meer informatie over het Innovatieplatform vindt u hier.

Download ""