Producten blokken
Nieuws overzicht
Deel op:

De eerste stappen naar Pharmacom Track & Trace | Denkt u met ons mee?

Als apotheker heeft u alle receptinformatie graag overzichtelijk beschikbaar in één systeem. Met Medsen Apotheken realiseerde PharmaPartners daarom de Pharmacom Track & Trace module die samen met Digitaal Recept de status en locatie van recepten goed in beeld brengt. Deze module is de opmaat voor een veelzijdig Track & Trace systeem voor andere Pharmacom-apotheken. Wilt u meedenken over hoe de ideale Track & Trace module eruit ziet? Heel graag! PharmaPartners vindt het superfijn als u zich aanmeldt voor een van de online brainstormsessies op 14 en 19 januari 2021.    

Eind dit jaar draait Pharmacom Track & Trace in alle Medsen apotheken. “Stap twee is de zogenaamde GAP-analyse”, vertelt Product Owner Willemijn Arends. “Oftewel: we gaan  onderzoeken wat nodig zou zijn om een volwaardig Track & Trace systeem te realiseren voor al onze klanten. Omdat lang niet alle Pharmacom-apotheken op dezelfde manier werken, horen we graag van klanten zelf welke functionaliteiten ze het hardst nodig hebben. Zo kunnen we met al die diverse werkprocessen rekening houden.”

“Digitaal Recept brengt de status van het recept al goed in beeld; Track & Trace laat zien op welke plek de medicatie zich bevindt. Doordat deze modules elkaar goed aanvullen kan er in de apotheek efficiënter gewerkt worden en scheelt het bovendien een hoop zoekwerk. Apothekers en assistenten hoeven niet meer te switchen tussen verschillende applicaties.”
Willemijn Arends, Product Owner PharmaPartners

Alle informatie in één systeem

Het voordeel van Track & Trace binnen Pharmacom is dat alle relevante informatie in hetzelfde systeem staat en overzichtelijk getoond kan worden op één scherm. Arends: “Digitaal Recept brengt de status van het recept al goed in beeld; Track & Trace laat zien op welke plek de medicatie zich bevindt. Doordat deze modules elkaar goed aanvullen kan er in de apotheek efficiënter gewerkt worden en scheelt het bovendien een hoop zoekwerk. Apothekers en assistenten hoeven niet meer te switchen tussen verschillende applicaties.”

Een ander belangrijk voordeel is dat apothekers hun patiënten straks ook via Mijngezondheid.net en de app MedGemak eenvoudig op de hoogte kunnen brengen van de status van het recept. Arends: “Dat is niet alleen klantvriendelijk, het scheelt ook enorm veel telefoontjes naar de apotheek.”

Aanmelden brainstormsessies

Wilt u meedenken over hoe de ideale Track & Trace module eruit ziet? Heel graag! Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor een van de online brainstormsessies.

Aanmelden brainstormsessie Track & Trace

Download ""