Volg live webinars en klassikale cursussen
Nieuws overzicht
Deel op:

Coronavirus update | Versiebijeenkomsten Pharmacom worden live vragensessies/video's

Update in verband met Coronavirus

De versiebijeenkomsten die in april gepland staan worden vanwege de  ontwikkelingen rond het nieuwe Coronavirus (COVID-19) omgezet naar live vragensessies/video’s. U leest hier over de maatregelen PharmaPartners rond het Coronavirus.

Video’s

Om u toch optimaal te ondersteunen bij de uitrol van de nieuwe versie  bieden wij ondersteuning door middel van video’s en live vragensessies.

Wij maken voor u de volgende drie video’s:

  • Een instructievideo waarin we laten zien wat de verbeteringen en veranderingen zijn van de versie 512. Ook geven we alvast een sneak preview van de volgende versie (514).
  • Een video waarin we de nieuwe module Digitaal Factureren demonstreren.
  • Een video waarin we de wijzigingen in Digitaal Recept laten zien.

Deze video’s delen we via onze nieuwsbrief en via mijn.pharmapartners.nl. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om op een zelf gekozen moment de video’s te bekijken en maken we het tevens mogelijk om deze later nog een keer terug te kijken. Gezien de huidige drukte in de apotheek i.v.m. het Coronavirus hopen wij dat dit voor u een passende oplossing is.

Inschrijven vragensessies

Wilt u deelnemen aan een vragensessie, schrijf u dan direct online in via onderstaande links.

Vragen

Graag ontvangen wij zoveel mogelijk vragen voorafgaand aan de sessie, zodat wij deze alvast kunnen voorbereiden. Heeft u al vragen over de nieuwe versie van Pharmacom? Stuur deze dan per e-mail naar marketing@pharmapartners.nl.  Uiteraard kunt u gedurende de sessie ook uw vragen stellen.

Meer informatie

Neem dan contact met ons op via marketing@pharmapartners.nl.

Download ""