pharmapartners integrale eerstelijnszorg ict voor het hele gezin
Nieuws overzicht
Deel op:

Werken bij PharmaPartners in de praktijk

Sinds april 2016 werk ik met veel plezier als commercieel binnendienst medewerkster binnen het team Sales & Marketing van PharmaPartners Huisartsenzorg. Met onze ICT-oplossingen dragen wij bij aan goede, integrale Eerstelijnszorg. Werken bij PharmaPartners betekent werken in een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is! Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen, liggen er nieuwe kansen en behalen we samen met elkaar mooie successen.

Sinds januari 2018 ben ik gestart met het geven van demonstraties voor Mijngezondheid.net en MedicomSmart bij huisartsenpraktijken. Het is goed om te zien dat de praktijken gedurende de demonstraties enthousiast worden van onze producten. Het mooie aan persoonlijke afspraken vind ik de directe verbinding met onze klanten. Hierdoor leer ik uit eerste hand met welke uitdagingen de huisartsenpraktijken te maken hebben.

Live webinars

Is er geen ruimte voor een afspraak op de praktijk, dan kunnen de medewerkers van de praktijk deelnemen aan een van onze maandelijkse, kosteloze live Webinars (online seminars) voor MedicomSmart en Mijngezondheid.net. Via deze vooruitstrevende communicatiewijze krijgen de huisartsen via een online seminar een demonstratie van onze producten en worden eventuele vragen direct beantwoord. De reacties zijn zeer positief!

Afspraak is afspraak

Tijdens de klantbezoeken hebben de praktijken vaak ook inhoudelijke vragen over Medicom. Vragen die ik niet direct kan beantwoorden, zet ik door naar de afdeling die dit wel kan. Ik merk dat huisartsen houden van duidelijkheid en veel waarde hechten aan het nakomen van afspraken. Ter afsluiting van het gesprek herhaal ik dan ook altijd de gemaakte afspraken en stem ik direct het vervolg contact met hen af. Met zorgvuldigheid kom ik deze afspraken na. Dit is van belang om vertrouwen te creëren.

Ambitie

Het persoonlijk contact met de huisartsen en het sluiten van nieuwe overeenkomsten geeft mij veel energie. Deze nieuwe rol is voor mij dan ook een mooie opstart voor mijn ambitie om door te groeien richting de rol van accountmanager. En voor ambities is binnen onze organisatie gelukkig alle ruimte!

In gesprek?

Wilt u graag in gesprek over MijnGezondheid.net of MedicomSmart binnen uw praktijk? Of over mijn ervaringen over werken bij PharmaPartners? Neem dan vooral contact met mij op via linda.van.loon@pharmapartners.nl of 06-43 83 90 59.

Download ""